Новини фільмів, в яких згадується Тобі Кеббелл

17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
26 січня 2020,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель озброєний і готовий до своєї супергеройської місії на нових постерах науково-фантастичного екшену «Бладшот», екранізації коміксів Valiant.

Читати далі...
14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

21 жовтня 2019,  11:11 | Новини фільмів

Кіностудія Sony Pictures щойно представила дебютний трейлер свого науково-фантастичного бойовика «Бладшот», де Він Дизель грає кілера з суперздібностями, якого не можна вбити.

Фільм режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant про колишнього солдата Реймонда «Рея» Гаррісона (Дизель), якого повернули до життя і перетворили на ідеальну машину для вбивств, запустивши в його кров мікрокомп'ютери, які допомагають тілу загоювати рани з неймовірною швидкістю. Але коли Рей дізнається, що його свідомістю маніпулюють, показуючи йому фальшиві спогади, щоб він вбивав потрібних для своїх роботодавців людей, цей суперсолдат повстає проти тих, хто його створив.

В український прокат фільм «Бладшот», де також знялися Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юэн, Тобі Кеббелл і Талула Райлі, вийде 20 лютого 2020 року.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...
18 жовтня 2018,  19:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер напруженого драматичного трилера «Час відплати», в якому володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман, за словами критиків, перевершила саму себе.

Фільм «Час відплати» слідує за моральною та екзистенціальною одіссеєю детектива з Лос-Анджелеса Ерін Белл (Кідман), яку в молоді роки відправили працювати під прикриттям в банді в каліфорнійській пустелі, і це завдання закінчилося для неї трагедією. Коли лідер цієї банди повертається багато років потому, Ерін повинна пропрацювати решту членів банди і зануритися у свою власну історію з ними, щоб нарешті поквитатися з демонами, які зруйнували її минуле.

Разом з Кідман у «Часі відплати» знялися Себастіан Стен, Тобі Кеббелл, Тетяна Маслані, Скут МакНері та Бредлі Вітфорд.

Світова прем'єра фільму Карін Кусами відбулася в кінці серпня, і з тих пір він їздить по кінофестивалях по всьому світу. У світовий прокат «Час відплати» вийде у грудні. Дата його української прем'єри поки невідома.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
14 липня 2017,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода приключенческо-фэнтезийного экшена «Война за планету обезьян» на большие экраны студия 20th Century Fox представила два десятка новых кадров.

Читати далі...
14 листопада 2015,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Грядущее приключенческое фэнтези «Варкрафт» собирается поломать сложившиеся стереотипы, касающиеся экранизаций компьютерных игр. Чем же данный фильм будет особенным и каким образом его создатели решили это осуществить, вы найдете в этих 35 интересных фактах.

Читати далі...
8 листопада 2014,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на конвенції «BlizzCon-2014» відбулася панель з творцями майбутнього пригодницько-фантастичного екшену «Варкрафт», де було розкрито основні персонажі фільму.

Зйомки нового спільного проекту кіностудій «Universal Pictures» і «Legendary», заснованого на серії популярних відео ігор, завершилися ще 23 травня цього року. Але тільки тепер стало відомо, хто з акторів, закріплених за фільмів, зіграє якого героя.

Бен Фостер втілить Медіва, одного з головних героїв. Роберта Казінскі буде складно дізнатися в гримі, адже він зіграє орка Оргріма. Домінік Купер стане королем Ллейном, Пола Петтон - полуорчіхою Гаронною, Кленсі Браун - Чорноруком Руйнівником, Тобі Кеббелл - Дуротаном, Бен Шнетцер - Кадгар, а Тревіс Фіммел - Лотаром.

Режисером кінокартини став англієць Дункан Джонс, володар нагороди «BAFTA» за свій дебютний фільм «Місяць 2112». Він сам грав в «Варкрафт» в юному віці, тому коли почув, що режисер Сем Реймі почав працювати над екранізацією, захотів стати її частиною. У 2012 році Реймі вибув з проекту, і через пару років Джонс його замінив.

«Варкрафт» Дункан Джонс описав так:

Це одночасно і «Аватар», і «Володар кілець».

Прем'єра «Варкрафта» призначена на весну 2016 року.

21 травня 2013,  19:18 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

НОВИЙ ОРЛЕАН, ШТАТ ЛУІЗІАНА – 6 травня 2013 р. – Студія «Двадцяте Століття Фокс» оголосила про початок основних зйомок фільму «Світанок планети мавп». Зростаюча нація генетично модифікованих мавп під проводом Цезаря зіткнулася із загрозою з боку купки людей, які вижили після нападу спустошливого вірусу, випущеного десятиліття тому. Вони досягають крихкого миру, але він виявляється недовготривалим, і обидві сторони опиняються на порозі війни, яка визначить, хто постане в якості домінуючого виду на Земній кулі.

Енді Серкіс, який став знаменитим завдяки попередньому фільму про мавп, знову зіграє роль Цезаря. Також у «Світанку планети мавп» зайняті актори Джейсон КларкЦіль номер один», «Джонні Д.», «Великий Гетсбі»), Гарі ОлдманТемний лицар: Відродження легенди», серія фільмів про Гаррі Поттера), Кері РасселАмериканці», «Місія нездійсненна III»), Тобі КеббеллПринц Персії», «Гнів титанів», «Рок-н-рольник»), Коді Сміт Мак-ФіВпусти мене. Сага», «Паранорман, або як приручити зомбі»), Енріке МурсіаноТрафік», «Чорний яструб»), Кірк АсеведоТонка червона лінія») та Джуді ГрірНащадки», «Три королі», «З 13 в 30»).

Режисером «Світанку планети мавп» є Метт РівзМонстро», «Впусти мене. Сага»). Продюсери – Пітер Чернін, Ділан Кларк («Повстання планети мавп», «Облівіон»), Рік Джаффа та Аманда Сільвер («Повстання планети мавп»). Виконавчий продюсер -Tom Хаммель («Повстання планети мавп»).

Оскароносна студія візуальних ефектів «ВЕТА Діджитал», залучивши нове покоління найсучасніших технологій обробки зображення «performance capture», розроблених для фільмів «Повстання планети мавп» та «Аватар», знову створить фото-реалістичні, емоційно привабливі образи мавп. До «позалаштункової» команди ключових творців «Світанку планети мавп» входять головний оператор Майкл Серезін, художник-постановник Джеймс Чінланд, а також супервайзори візуальних ефектів Джо Леттері та Ден Леммон, продюсер візуальних ефектів Райан Стаффорд, редактори Білл Хой та Стен Салфас та художник по костюмах Меліса Браннінг.

Студія «Двадцяте Століття Фокс» випустить «Світанок планети мавп» на екрани кінотеатрів у всьому світі в День Пам’яті, 23 травня 2014 року. «Повстання планети мавп» вийшло у кіно театральний прокат улітку 2011 року, загальні касові збори у світі склали півмільярда доларів США.