Наталія Ворожбит

Наталія Ворожбит
Народилася Київ, СРСР (Україна)
100%
1
0%
0

Фільмографія Наталії Ворожбит

Дике поле (2018) ... сценарист
Кіборги (2017) ... сценарист
Парфюмерша (2013) ... сценарист (сюжет)
Україно, гудбай (2012) ... сценарист
Скліфосовський (2012) ... сценарист (участие)
Сталевий метелик (2012) ... сценарист
Гидке каченя (2011) ... сценарист (идея)
Маруся (2010) ... сценарист
Школа (2010) ... сценарист
Анжеліка (2010) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Наталії Ворожбит. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Наталії Ворожбит

Написати коментар...
Написати коментар...