Новини, в яких згадується Михайло Кукуюк

31 жовтня 2021,  15:23 | Оновлення

Саме до Геловіна у кінотеатрах України показують мультфільм «Сімейка Аддамсів 2». Як і в першій частині, екстравагантну Мортішу вже вдруге озвучила телеведуча «Сніданок з 1+1» й акторка Людмила Барбір. Роль ексцентричного Ґомеса знову виконав актор театру та кіно Михайло Кукуюк! А у цьому відео вони відповідають на незвичайні запитання.

18 лютого 2020,  17:57 | Новини фільмів

Сьогодні був представлений офіційний трейлер української комедії «Побачення у Вегасі», в якій знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вадим Галигін та голлівудський актор Ерік Робертс.

Фільм режисера Сергія Вейна розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема (Микита Бичков-Андрієвський) і Оксану (Марина Дьяконенко), які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт з важливим клієнтом (Кукуюк). Але всі плани міняються після того, як їх знімають з рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road-trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і, звичайно ж, романтичним пригодам.

Дивіться трейлер до кінця, щоб побачити дивного персонажа у втіленні репера Вова зі Львова. В кінотеатри комедія «Побачення у Вегасі» прибуде 5 березня.

22 січня 2020,  19:38 | Новини фільмів

«Хенде хох, русіш окупант!» Дивимося новий веселий трейлер українського неполіткоректного екшену «Наші котики» від режисера Володимира Тихого.

Події комедійного екшену «Наші котики» розгортаються в 2014 році в розпал гібридної війни Росії проти України. На Донбас в якості добровольців АТО відправляється весела команда в особах інженера, актора, футбольного тренера, продавця квітів і амбітної журналістки з позивними Пенальті, Грін, Літо, Професор і Оля, які повідомляє новий трейлер. У цієї п'ятірки немає ніякого бойового досвіду, зате у них є справжній патріотизм і нестримне бажання показати сепарам, де їхнє місце. Таким чином, несподівано для самих себе, вони стають причиною фіаско ворога.

Одного з сепарів тут грає зірка популярної комедії «Свінгери» Михайло Кукуюк, так що його персонажу не позаздриш. Українська прем'єра фільму «Наші котики» відбудеться через тиждень, 30 січня.

18 січня 2020,  16:54 | Новини фільмів

Наприкінці місяця на великі екрани виходить неполіткоректний комедійний екшен «Наші котики», який зняв український режисер Володимир Тихий.

Події нового фільму Тихого, де з'явиться зірка «Свінгерів» Михайло Кукуюк, розгортатимуться в 2014 році і покажуть «розпал гібридної війни Росії проти України». Його героями будуть інженер, актор, футбольний тренер, продавець квітів та амбітна журналістка, які відправляються в АТО добровольцями. У них відсутній найменший бойовий досвід, вони не знають, що задумало командування, але несподівано для всіх стають причиною фіаско ворога.

Дивіться також офіційний трейлер фільму «Наші котики». У кіно з 30 січня.

13 січня 2020,  11:59 | Оновлення

Представляємо перший запальний тизер української комедії «Побачення у Вегасі», в котрому знялися як українські зірки (Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вова зі Львова), так і зарубіжні знаменитості – Вадим Галигін і Ерік Робертс.

Стрічка «Побачення у Вегасі» розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема та Оксану, які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт із важливим клієнтом. Але всі плани змінюються після того, як їх знімають із рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і звісно ж, романтичним пригодам.

Дивіться в кіно з 5 березня!

Читати далі...
24 вересня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська кіностудія FILM.UA оголосила про свій новий комедійний проект «Зірки за обміном», головні ролі в якому виконають зірки вітчизняного шоу-бізнесу Михайло Хома та Оля Полякова.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Свінгери 2»
Безпечна секс-комедія... про вибори
28 лютого 2019,  03:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день 2018 року на екрани вийшла перша українська секс-комедія «Свінгери», яка швидко стала хітом, заробивши в прокаті 22 мільйони гривень. І ось через трохи більше року нас поспішають розважати «Свінгери 2», в яких герої повертаються, щоб знову спробувати розібратися в своїх сексуальних проблемах.

Читати далі...
31 січня 2019,  16:11 | Оновлення

У мережі з'явився перший офіційний трейлер майбутньої еротичної комедії «Свінгери 2», у якому багато зірок українського шоу-бізнесу відкриваються з іншого боку.

У сиквелі провокаційної комедії головний герой – бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втратив чоловічу силу, його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб підняти його потенцію. Діапазон фантазії Ілони нескінченний. Від рольових ігор до уроків у секс-гуру. Що ж допоможе Ігореві повернути собі чоловічу силу? І до чого тут вибори президента України?

На широкі екрани «Свінгери 2» виходять з 1 березня.

19 грудня 2018,  18:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний тизер-трейлер української комедії про любов і секс «Свінгери 2», в якій повернуться Оля Полякова і Даша Астаф'єва.

Офіційний синопсис, представлений разом з трейлером, повідомляє, що в сиквелі хітової комедії для дорослих «Свінгери» головний герой історії бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втрачає свою чоловічу силу, і його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб підняти йому потенцію. Рольові ігри, уроки тантричного сексу, ревнощі – нічого не дає потрібного результату. Виявляється, що завести Ігоря можуть тільки лайки в соціальних мережах...

Гуру тантричного сексу у фільмі втілить зірка комедій «DZIDZIO Контрабас» і «DZIDZIO Перший раз» Михайло Хома, відомий як просто Дзідзьо.

Прем'єра картини «Свінгери 2» відбудеться 1 березня 2019 року.

21 червня 2018,  01:36 | Новини фільмів

Українська компанія F Films в копродакшні з латвійською Platforma Films почала роботу над продовженням фільму «Свінгери». У сіквелі герої комедії готуються до Нового року і в святкову ніч прагнуть здійснити свої сексуальні бажання.

Читати далі...
21 грудня 2017,  13:37 | Новини фільмів

Вийшов трейлер української секс-комедії «Свінгери», в якій зіграли відомі українські актори та зірки шоу-бізнесу Даша Астаф'єва, Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Анна Саліванчук, Олексій Вертинський та В'ячеслав Довженко, якого зараз можна побачити в «Кіборгах».

«Свінгери» — це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту «Світське життя з Катериною Осадчою». Всіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту з партнером на вечорі свінгу або з випадковим знайомим на балконі.

В кінотеатрах України фільм Андрейса Экіса вийде 1 січня 2018.

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У рамках Зимового кіноринку відбулася гучна презентація першої української секс-комедії «Свінгери», зняту за підтримки канала «1+1». Фільм вийде у всеукраїнський кінопрокат з 1 січня 2018.

З цього приводу компанія F Films влаштувала закриту вечірку для представників кіноіндустрії та ЗМІ.

Читати далі...