Новини фільмів, в яких згадується Деніел Калуя

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
9 червня 2022,  17:27 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася сьогодні в мережі фінальним трейлером нового загадкового трилера «Ноу», який зняв творець хітових стрічок «Пастка» та «Ми» Джордан Піл. І тепер більш-менш ясно, у чому полягає його сюжет.

Читати далі...
14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.

4 червня 2018,  18:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Віола Девіс збирає банду в першому трейлері трилера «Вдови», який зняв режисер «12 років рабства» Стів МакКвін.

«Вдови» розкажуть історію чотирьох жінок, у яких немає нічого спільного, крім великого боргу, який їм залишили їх мертві чоловіки-злочинці. Одна з вдів Вероніка (Девіс), натерпівшись погроз від тих, кому заборгував її чоловік, вирішує, що з неї вистачить, і разом з колегами по нещастю Ліндою (зірка «Форсажу» Мішель Родрігес), Еліс (зірка «Вартових Галактики 2» Елізабет Дебікі) та Белль (Синтія Еріво з серіалу «Містер Селфрідж») бере долю в свої руки.

Українська прем'єра «Вдів», де також зіграють Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Джон Бернтал і Деніел Калуя, відбудеться в листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.

18 лютого 2018,  06:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Т'Чалла, Окойе і Ерік Кіллмонгер отримали по персональному анімованому постеру супергеройського екшену «Чорна пантера».

Читати далі...