Новини, в яких згадується Джош Ділан

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
17 липня 2018,  02:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикл «Mamma Mia! 2» нарешті відповість на питання про те, як Донна познайомилася з трьома батьками своєї дочки Софі, і чим вони її підкорили.

Молодий Гаррі (Г'ю Скіннер) вирішує зачарувати Донну (Лілі Джеймс) своїм танцювальним талантом, запалюючи разом з нею в ресторані під «Waterloo». З молодим Біллом (Джош Ділан) у Донни виникає хімія з першого погляду, вони стають близькими друзями і люблять подуркувати разом на яхті. А у молодого Сема (Джеремі Ірвін) та Донни виникають глибокі взаємні почуття, які супроводжуються красивою романтикою.

В образах дорослих Донни, Гаррі, Білла і Сема в сиквелі повернуться Меріл Стріп, Колін Ферт, Стеллан Скарсгард та Пірс Броснан.

Попередня фічуретка «Mamma Mia! 2» розповіла про молодих учасниць групи Donna and the Dynamos. У кіно фільм Ола Паркера прибуде 9 серпня.