Оновлення, в яких згадується Шон Тіл

23 листопада 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля мутантів-втікачів опиняється на волосині в 9 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Команда розробляє план, як звільнити мутантів, які знаходяться в полоні у Sentinel Services, але Джейс (Кобі Белл) готовий до їх нападу, мобілізувавши всі доступні йому сили. Буревісник (Блер Редфорд) попереджає друзів, що у них буде лише одна спроба, і вони не мають права все зіпсувати. І як тільки він разом з Блінк (Джеймі Чунг), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемненням (Шон Тіл) опиняються всередині штабу Sentinel Services, пастка закривається. Проте Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт) не збираються здаватися, відкриваючи нові межі своїх сил.

Серія «outfoX» («Перехитрити») вийде на екрани через два тижні, 5 грудня за українським часом.

8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.

2 жовтня 2017,  22:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж чекаєте на прем'єру нового серіалу про Людей Ікс «Обдаровані»? Напередодні неї офіційна сторінка Marvel Entertainment опублікувала перші 6 хвилин пілотної серії, які показують знайомство мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемнення (Шон Тіл) з Блінк (Джеймі Чанг), яка тікає від поліції. Чи змогли вони вас заінтригувати? Залишайте свої відгуки в коментарях.

Першу серію «Обдарованих» можна буде побачити на каналі Fox вже завтра, 3 жовтня, за українським часом.

22 липня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього фантастичного серіалу про Людей Ікс «Обдаровані», представлений учора на Comic-Con, знайомить нас ближче з сім'єю ловця мутантів Ріда Штрукера (Стівен Мойер), у дітей якого проявляються надздібності. Разом з дружиною Кейт (Емі Акер), сином Енді (Персі Гайнс Вайт) й донькою Лорен (Наталі Елін Лінд) він намагається втікти від інших ловців, знаходячи допомогу в особі мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чунг), Поларіс (Емма Дюмон) і Затемнення (Шон Тіл).

Прем'єра 1 сезону серіалу від творця франшизи «Люди Ікс» Брайана Сінгера відбудеться 2 жовтня.