Стефано СоллімаStefano Sollima

Стефано Солліма / Stefano Sollima
Народився 4 травня 1966; Рим, Італія
50%
0
50%
0

Фільмографія Стефано Солліми

Сікаріо 2 (2018) ... режисер
The Legend of Red Hand (2018) ... режисер
Suburra (2015) ... режисер
Гоморра (2014) ... режисер
Всі копи – виродки (2012) ... режисер
Crimini: Mork e Mindy (2009) ... режисер
Кримінальний роман (2008) ... режисер
Crimini: Il covo di Teresa (2006) ... режисер
Злочини (2006) ... режисер
Ho sposato un calciatore (2005) ... режисер
Зображення Стефано Солліми

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стефано Солліми. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стефано Солліми

Написати коментар...
Написати коментар...