Новини, в яких згадується Джо Покаскі

3 травня 2019,  23:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді втрачає надію та свою здатність створювати світлові кинджали в промо-ролику супергеройського серіалу 7 серії 2 сезону «Плащ і Кинджал».

Адіна (Глорія Рубен) підходить до небезпечного краю, коли вона шукає відповіді про те, що сталося з її хлопчиками. Тим часом Тайрон (Обрі Джозеф) стикається із загадковим людиною, поки він намагається знайти і врятувати Тенді (Олівія Голт).

Серія «Vikingtown Sound» («Звук Вікінгтауна»), яку зняв режисер Джо Покаскі, вийде на екрани 10 травня за українським часом.

22 березня 2018,  02:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel показала новий трейлер свого майбутнього супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», який вийде на екрани влітку.

Головними героями історії виступають двоє тінейджерів з різних верств суспільства Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Холт), які отримують надздібності й беруть собі псевдоніми Плащ і Кинджал. Вони намагаються розібратися з цим несподіваним відкриттям, поки доля загадковим чином продовжує їх зводити разом. У трейлері закулісний голос повідомляє, що Тайрон і Тенді — не перша пара, якій дали такі суперсили, а в кінці той же голос зловісно додає, що «один з них буде жити, а другий помре». Також відео розкриває, що в подіях серіалу візьме участь енергетична корпорація Roxxon, пов'язана зі злодійським кланом «Рука».

Дивіться інтригуючий промо-ролик «Плащ і Кинджал», що показує, як переплітаються дуже різні життя Тайрона і Тенді. Прем'єра серіалу, творцем якого виступає Джо ПокаскіШибайголова», «Герої»), відбудеться 7 червня.

20 квітня 2017,  00:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий серіал «Плащ і Кинджал», заснований на коміксах Marvel, буде існувати окремо від Пекельної кухні Netflix, де проживають Захисники, і повідає історію двох різних, але закоханих одне в одного підлітків, які отримують надприродні здібності. Кинджал втілює Олівія ХолтВ ударі»), а Плаща грає Обрі ДжозефОдного разу вночі»).

Шоураннером серіалу, чия прем'єра відбудеться в 2018 році, є Джо Покаскі, який працював над «Шибайголовою».