Новини, в яких згадується Олег Волощенко

25 січня 2021,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер комедійного фільму про обмін тілами «Зірки за обміном», чия прем'єра очікується у 2021 році, показує Олю Полякову в образі рокерші з ірокезом та Дзідзьо з... бігуді. Кому з них новий образ личить більше?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...
14 жовтня 2017,  00:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Піккардійська терція записала головну пісню для саундтрека першого українського фентезі «Сторожова застава». Повний текст пісні ви знайдете нижче.

Читати далі...
10 жовтня 2017,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актеры фильма «Сторожевая застава» вновь примерили свои богатырские костюмы и отправились в них развлекать жителей и гостей столицы.

Читати далі...
24 вересня 2017,  21:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося невеликий, але захоплюючий офіційний ТБ-ролик українського фентезі «Сторожова застава», в якому потрібно захистити минуле заради майбутнього. Це історія про сучасного підлітка Вітю (Данило Каменський), який проходить крізь портал та опиняється в середньовічній Київській Русі. Там на нього чекають небезпечні, але захоплюючі пригоди, включаючи битву видатних богатирів Олешко Поповича (Роман Луцький), Ілля Муромця (Олег Волощенко) й Добрині Микитича (Олександр Комаров) з половцями та кам'яним гігантом.

До прем'єри довгоочікуваної кінокартини Юрія Ковальова залишилося всього півмісяця. У кіно вона вийде 12 жовтня.

30 січня 2017,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий погляд на трьох легендарних богатирів з українського фентезі «Сторожова застава» і деталі про їх костюми і зброю.

Читати далі...
23 січня 2017,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сколько весит меч Ильи Муромца в «Сторожевой заставе»? Узнайте из наших 4 интересных фактов детали о создании этого украинского фэнтези.

Читати далі...