Новини, в яких згадується Алекс Роу

24 травня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Передостання серія 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» була наповнена різними подіями, але одна з них точно потрапила прямо у ваше серце возз'єднання Рін зі своєю дочкою Гоуп, яка значно підросла з моменту їхньої останньої зустрічі.

Читати далі...
14 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 серії 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» наші герої відправилися на засніжену північ, щоб зустрітися там з новим племенем русалок і умовити їх битися з Тією на їхньому боці.

Читати далі...
19 квітня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» сталося маленьке диво Рін стала матір'ю. І в даному фрагменті вона вперше вирушає зі своєю дитиною під воду, але трансформація завжди несе ризик.

Читати далі...
9 квітня 2020,  13:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вдихніть глибше! Канал Freeform поділився візуально приголомшливим фрагментом 2 серії 3 сезону свого хітового фентезійного серіалу «Сирена», який показує протистояння русалок під водою.

Читати далі...
9 березня 2020,  17:51 | Новини серіалів

Чи зможе одне життя врятувати цілий вид? Русалка Рін стає матір'ю в офіційному трейлері 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена», що вийшов минулого тижня.

У нових серіях Рін (Елайн Павелл) тепер дбає не тільки про себе, своїх друзів і свій вид, а й про свою новороженну дитину, яка в трейлері плаває разом з мамою під водою. Але її щастя триває недовго, оскільки на горизонті з'являється нова загроза в особі русалки Тії (Тіффані Лонсдейл) з іншого племені. Її називають Морським монстром через її жорстокість, і в трейлері вона обіцяє покінчити з людьми.

Ви готові до війни русалок? Прем'єра 3 сезону серіалу «Сирена», де також повернуться Бен (Алекс Роу), Медді (Фола Еванс-Екінбола), Ксандер (Йен Верден) та Гелен (Ріна Овен), відбудеться 2 квітня.

2 серпня 2019,  20:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Починається нова глава. Після виходу фінальної серії 2 сезону фентезійного серіалу «Сирена» телеканал Freeform повідомив за допомогою невеликого тизера, що той був продовжений на 3 сезон.

Фентезі «Сирена» розповідає про загадкову дівчину Рін (Елайн Павелл), яка прибуває в прибережне місто Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Вона виявляється справжньою русалкою і доводить місцевим жителям, що всі ті легенди — чиста правда. Рін заводить дружбу з морським біологом Беном (Алекс Роу), який незабаром опиняється в центрі протистояння русалок і людей.

Наприкінці тизер повідомляє, що «Сирена» повернеться на екрани навесні 2020 року.

26 травня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рін показує Бену та Медді новий чудовий світ під водою в промо-ролику другої частини 2 сезону фентезійного серіалу «Сирена».

Серіал «Сирена» розповідає про світ, в якому існують русалки. У його майбутніх серіях Рін (Елайн Пауелл), Бен (Алекс Роу) та Медді (Фола Еванс-Екінбола) вирушать у підводну експедицію, щоб знайти в океані одне секретне місце місце, де виросла Рін. І там на них чекають дивовижні відкриття.

«Сирена» повертається з новими серіями 13 червня.

11 січня 2019,  23:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Русалки шукають притулок на суші, але далеко не всі люди в захваті від цього, повідомляє третій офіційний промо-ролик 2 сезону фентезійного серіалу «Сирена».

Серіал «Сирена» слідує за загадковою дівчиною Рін (Елайн Пауелл), чиє прибуття приголомшує прибережне містечко Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Слідом за нею на берег виходять й інші русалки, які біжать з води і теж шукають притулок серед людей. Але поки одні люди намагаються їм допомогти, як морський біолог Бен (Алекс Роу), інші, як рибак Ксандер (Йен Верден), мріють помститися їм за вбивство своїх рідних. Тому русалки змушені ховатися й далі і відправляються будувати свій новий світ в дикі місця.

Прем'єрна серія 2 сезону «Сирени» вийде на екрани 25 січня за українським часом. Всього 2 сезон буде складатися з 16 серій.

6 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 2 сезону фентезійного серіалу «Сирена» показує, як нафтова компанія змушує вийти на поверхню в Брістоль-Коув ще більше русалок, через що в маленькому містечку знову може розгорітися конфлікт.

Події серіалу «Сирена» розгортаються в прибережному містечку Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Одного разу туди прибуває загадкова дівчина Рін (Елайн Павелл), яка є справжньою русалкою і доводить жителям Брістоль-Коув, що всі ці стародавні легенди чиста правда. Вона заводить дружбу з морським біологом Беном (Алекс Роу), який незабаром опиняється в центрі протистояння русалок і людей.

Прем'єра 2 сезону «Сирени» відбудеться в кінці місяця, 24 січня.

3 вересня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою невеликого тизера канал Freeform повідомив, що його фентезійна драма «Сирена» повернеться на екрани в січні 2019 року, і в нових серіях буде ще більше русалок.

Події «Сирени» розгортаються в прибережному містечку Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Одного разу в місто прибуває загадкова дівчина Рін (Елайн Пауелл із «Гри престолів»), влаштовує там хаос і доводить, що деякі легенди є чистою правдою.

Інших постійних персонажів в цій історії втілюють актори Алекс Роу, Фола Еванс-Екінбола, Йен Верден, Ріна Овен і Теммі Гілліс.

Зараз серіал «Сирена» показують на російськомовному кабельному каналі Fox Life, який демонструється в Україні.

5 липня 2018,  16:08 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер драматичного трилера «Спекотні літні ночі» з Тімоті Чаламет, від режисера та сценариста Елайджа Байнума.

У центрі сюжету знаходиться історія звичайного сором'язливого хлопця Даніеля (Тімоті Чаламет), чиє життя йде шкереберть після знайомства з головним бунтарем міста Гантером (Алекс Роу). Ситуація загострюється, коли хлопець одночасно примудряється і закохатися у сестру гангстера Маккайлу (Майка Монро), і стати наркоторговцем разом з Гантером, і все це – протягом одного єдиного літа, проведеного Даніелем на мальовничому півострові Кейп-Код в штаті Массачусетс.

Українська прем'єра фільму «Спекотні літні ночі» відбудеться 26 липня.

11 червня 2018,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новую кинокартину с участием оскаровского номинанта Тимоти Шаламе «Жаркие летние ночи» украинские зрители смогут увидеть на большом экране этим летом.

Читати далі...
13 квітня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 представила офіційний трейлер драми про дорослішання «Спекотні літні ночі», де головну роль виконує зірка фільму «Клич мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе.

«Спекотні літні ночі» розкажуть про підлітка Деніела (Шаламе), який проводить своє літо на півострові Кейп-Код, штат Массачусетс. Він працює в невеликому магазині, куди одного разу заходить наркоторговець і просить сховати травичку від поліції, Деніел погоджується і таким чином вплутується в їх компанію, а після ще й примудряється закохатися в загадкову дівчину МакКейлу (Майка Монро).

Також у фільмі зіграють Алекс Роу5-я хвиля», «Дзвінки», «Сирена»), Томас ДжейнКаратель», «Простір») та Вільям ФіхтнерАрмагеддон», «Мамця»).

Світова прем'єра фільму Елайджа Байнума відбулася в минулому році на фестивалі South by Southwest. В американський прокат він виходить в липні.