Новини, в яких згадується Ентоні Гонсалес

22 листопада 2017,  01:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Країні мертвих теж є свої талант-шоу, показує новий фрагмент мультфільму «Коко».

Коли хлопчик Мігель (Ентоні Гонсалес), який дуже любить музику і хоче стати таким же великим музикантом, як його прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), потрапляє в чарівну Країну мертвих, він разом зі своїм новим другом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) відправляється дивитися битву музичних груп. За кого з її учасників ви вболіваєте?

В український прокат «Коко» виходить у четвер, 23 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

18 листопада 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер очікуваної анімації від Disney і Pixar «Коко», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Щороку всі мексиканці збираються разом, включаючи сім'ю хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом. І в цей День мертвих він чудесним чином потрапить в чарівний потойбічний світ, де подружиться зі скелетом з великим серцем на ім'я Гектор (Гаель Гарсія Берналь) та познайомиться зі своїми предками і видатним музикантом Ернесто де ла Крусом (Бенджамін Бретт), своїм прапрадідусем, на якого юний герой так прагне бути схожим.

Знайомимося з українськими голосами мультфільму «Коко». У кіно він прибуде 23 листопада.

8 листопада 2017,  11:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудії Disney та Pixar показують саме нестрашне і навіть казкове потойбічне життя в новому фрагменті мультфільму «Коко».

У ньому юний Мігель (Ентоні Гонсалес) і його вірний друг й непосидючий пес Данте опиняються в мексиканській Країні мертвих, від якої перехоплює подих. Їхнє знайомство з нею починається з помаранчевого моста, покритого пелюстками квітів, що світяться, а далі перед поглядом хлопчика постає барвистий світ, який складається з безлічі різнокольорових будиночків, де проживають давні предки мексиканців. І тут в кадрі з'являються родичі Мігеля, дивуючись з того, що хлопчик сумнівався в існуванні Країни мертвих.

Також дивимося третій український трейлер «Коко». У кіно мультфільм вийде 23 листопада.

6 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув яскравий португальський трейлер мультфільму від оскароносного дуету студій Disney і Pixar «Коко».

Юний Мігель (Ентоні Гонсалес) все своє життя мріє лише про одне — стати таким же великим музикантом, як його видатний предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але бабуся хлопчика (Рені Віктор) суворо забороняє йому навіть дивитися на гітару. Разом зі своїм непосидючим псом Данте Мігель знаходить вхід в чарівний потойбічний світ, де знайомиться зі своїми численними предками, включаючи самого Ернесто, і дізнається таємницю своєї родини.

Дивимося перший український ТБ-ролик «Коко». У кіно з 23 листопада.

3 листопада 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося яскравий український ТБ-ролик очікуваного мультфільму від Disney і Pixar «Коко», який повідомляє, що цієї осені можливо все.

Це історія юного хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який хоче стати великим музикантом, як його знаменитий предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині існує табу на заняття музикою. Одного разу він потрапляє в чарівний потойбічний світ, де йому належить познайомитися з доброзичливим скелетом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) та дізнатися таємницю свого роду.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Думками навиворіт» і «В пошуках Дорі» відбудеться 23 листопада.

23 жовтня 2017,  14:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент музичного мультфільму від студій Disney і Pixar «Коко». У ньому юний Мігель (Ентоні Гонсалес) зустрічає народного мексиканського музиканта маріачі, який простягає хлопчику гітару, але як тільки головний герой готується зіграти, на горизонті тут же з'являється його бабуся (Рені Віктор). Вона забороняє Мігелю займатися музикою і зробить все, щоб уберегти свого онука, оскільки вважає, що музика приносить одні неприємності.

Дивимося міжнародний трейлер «Коко» з милим псом Данте, найкращим другом Мігеля. У кіно з 23 листопада.

17 жовтня 2017,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий пес Данте з майбутнього мультфільму від Disney і Pixar «Коко» опиняється в центрі уваги в його міжнародному трейлері. Данте є кращим другом головного героя Мігеля (Ентоні Гонсалес), володіє веселою вдачею і постійно потрапляє в безглузді ситуації. Тому не дивно, що він разом зі своїм господарем опиняється у світі мертвих, де вони ознайомляться з ріднею Мігеля.

Дивимося короткометражку «Ланч Данте», яка показує більше пригод забавного пса. У кіно «Коко» вийде 23 листопада.

9 жовтня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь американського Дня бабусь і дідусів, який був у вересні, Disney та Pixar поділилися забавним промо-роликом мультфільму «Коко», який показує бабусю головного героя Мігеля. Вона, як і всі турботливі бабусі, в будь-який момент готова розцілувати свого онука, завжди знає, що для нього краще, і не потерпить відмови, коли наготувала цілу тарілку тамале. Озвучує цю колоритну героїню Рені Віктор, а її онука Мігеля — Ентоні Гонсалес.

Навіть якщо сьогодні не День бабусь і дідусів, але вони у вас все ще є, зателефонуйте їм або сходіть до них в гості, якщо вони живуть недалеко. А з бабусею Мігеля можна буде познайомитися в кіно в листопаді.

29 вересня 2017,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час цьогорічної конвенції D23 Expo Бенджамін Бретт та юний Ентоні Гонсалес, які озвучують мультфільм «Коко», виконали одну з його композицій. Пісня називається «Remember Me», і по сюжету її співає видатний предок головного героя Ернесто де ла Крус (Бретт). Мультфільм розповість про те, як його нащадок Мігель (Гонсалес) теж хоче займатися музикою, але в його сім'ї це суворо заборонено, тому хлопчик відправляється в захоплюючу подорож світом мертвих, щоб познайомитися з Ернесто й дізнатися правду про свій рід.

Новий український трейлер «Коко» дивіться тут. У кіно мультфільм від Disney та Pixar прибуде в листопаді.

14 вересня 2017,  02:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій трейлер очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Коко» («Таємниця Коко») показує нові смішні й зворушливі моменти. Це історія про хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом, як його видатний прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині заборонено займатися музикою. Щоб зрозуміти, чому так сталося, і познайомитися зі своїм талановитим предком, Мігель відправляється в незабутню подорож у веселий світ мертвих.

Український трейлер нового мультфільму від творців «Історії іграшок» та «В пошуках Дорі» дивіться тут. У кіно «Коко» прибуде в листопаді.

8 червня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо повноцінний трейлер майбутнього мультфільму від Disney і Pixar «Коко» в українському дубляжі. Він повідає про 12-річного хлопчика Мігелі, який хоче стати великим музикантом, але знайдена ним легендарна гітара відправляє його в потойбічний світ, де йому доведеться познайомитися з усіма покійними рідними і нарешті дізнатися, хто є його батьком.

Українська прем'єра мультфільму, який озвучили Ентоні Гонсалес, Гаель Гарсія Берналь, Бенджамін Бретт, Рені Віктор і Аланна Юбак, відбудеться 23 листопада.