Вінс МісіаноVince Misiano

50%
0
50%
0

Фільмографія Вінса Місіано

Правосуддя Чикаго (2017) ... режисер
Містер Булл (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Реанімація (2015) ... режисер
Агент Картер (2015) ... режисер
Таємниці Лаури (2014) ... режисер
Нічна зміна (2014) ... режисер
Поліція Чикаго (2014) ... режисер
Воскресіння (2013) ... режисер
Чорний список (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вінса Місіано. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вінса Місіано

Написати коментар...
Написати коментар...