Оновлення, в яких згадується МакКенна Грейс

1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

5 грудня 2017,  23:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія NEON поділилася дуже емоційним фрагментом байопіку Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» за участю Марго Роббі.

Роббі втілює амбітну фігуристка Тоню Хардінг, яка є багатообіцяючою участницею національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опиняється під загрозою, коли в її кар'єру втручається колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Даний фрагмент показує, як Тоня накладає грим перед виходом на каток і щосили намагається посміхнутися, щоб підкорити журі, але її внутрішній біль все одно пробивається назовні.

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». Разом з Роббі тут також зіграють Себастьян Стен, МакКенна Грейс і Еллісон Дженні. У кіно фільм вийде 25 січня.

12 липня 2017,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер горору «Жах Амітівілля: Пробудження», де головну роль виконує Белла Торн. Вона грає дівчину, яка переїхала зі своєю сім'єю у втіленні Дженніфер Джейсон Лі, МакКенни Грейс та зірки «Безсоромних» і «Готема» Камерона Монагена в новий будинок. Її брат (Монаген) вже довгий час прикутий до ліжка, але поступово злі сили будинку вселяються в нього і перетворюють хлопця на кровожерливого монстра, який бажає вбивати всіх і вся.

Лякати українських глядачів в кіно горор Франка Халфуна буде з 20 липня.

4 липня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У перерві між своїм супергеройством в образі Капітана Америка Кріс Еванс знявся в драмі «Обдарована», де зіграв неодруженого чоловіка Френка Адлера, який сам виховує свою племінницю Мері (МакКенна Грейс). Пропонуємо подивитися її чарівний фрагмент, де Мері, граючи на заході сонця з Френком, задає йому різні питання про Бога, і він намагається на них відповісти.

10 милих кадрів з Евансом з нової драми режисера фільму «500 днів літа» Марка Вебба ви знайдете тут.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

2 листопада 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Месників» Кріс Еванс поділився першим трейлером своєї нової драми «Обдарована», де він грає опікуна своєї племінниці у виконанні МакКенни Грейс. Вони живуть простим життям, але коли у дівчинки виявляють талант до складних обчисленнь, опіку над нею намагається забрати її бабуся.

У драмі також грає володарка «Оскара» Октавія Спенсер, а її режисером став Марк Вебб, який зняв «500 днів літа».