Фільмографія Стівена Прайса

Фільмографія: Композитор
Минулої ночі у Сохо (2021)
Last Night in Soho
Донечка (2021)
Sweet Girl
Подорож на Місяць (2020)
Over the Moon
Девід Аттенборо: Життя на нашій планеті (2020)
David Attenborough: A Life on Our Planet
Творець (2020)
Archive
Аеронавти (2019)
The Aeronauts
Наша планета (2019)
Our Planet
Диво-парк (2019)
Wonder Park
Reflection (2018)
Дельфіни (2018)
Dolphins
Офелія (2018)
Ophelia
Американський убивця (2017)
American Assassin
На драйві (2017)
Baby Driver
The joke Is on You! A Minecraft Movie (2017)
Загін самогубців (2016)
Suicide Squad
Полювання (2015)
The Hunt
Лють (2014)
Fury
Вір (2014)
Believe
Анингаак (2013)
Aningaaq
Гравітація (2013)
Gravity
Кінець світу (2013)
The World's End
Чужие на районе (2011)
Attack the Block
Sucking Is a Fine Quality in Women and Vacuum Cleaners (2006)
Angel of Death: The Beverly Allitt Story (2005)
Дельфіновий риф ()
Dolphin Reef