Новини, в яких згадується Каран Соні

Рецензія на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт»
Майлз Моралес і поки що найкраща пригода у мультивсесвіті
3 вересня 2023,  20:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

У 2018 році на великі екрани вийшов супергеройський мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту», який змінив світ (чи навіть всесвіт). Він влаштував справжню кінореволюцію, вкотре розповівши історію Людини-павука, але не Пітера Паркера, якого ми так добре знаємо (вірніше, не тільки його), а зовсім іншого хлопця з іншого всесвіту, якого теж вкусив радіоактивний павук, — Майлза Моралеса. Той мультфільм досі по праву входить в топ-250 найкращих фільмів усіх часів, і ось через 5 років на екрани виходить його сиквел «Людина-павук: Крізь всесвіт»... і він виявився нічим не гіршим за оригінал. Тож приготуйтеся, адже вас чекає незабутня подорож мультивсесвітом та знайомство з новими Людьми-павуками (а їх тут достобіса). Але чи всі з них герої?

Читати далі...
19 червня 2023,  06:04 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» знайомить глядачів з багатьма цікавими Людьми-павуками з різних всесвітів, і одного з них озвучує актор Каран Соні, відомий за блокбастерами «Дедпул» та «Дедпул 2».

Читати далі...
22 травня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту третьої пригоди балакучого антигероя Дедпула приєдналися акторки Бріанна Гілдебранд та Сіорі Куцуна, які знову зіграють крутих супергероїнь Надзвукову Боєголовку та Юкіо.

Читати далі...
21 квітня 2023,  22:45 | Кастінг

Офіційно підтверджено, що у новій пригоді Дедпула, що носить назву просто «Дедпул 3», повернуться його кохана Ванесса та давні друзі Колос, Допіндер та Сліпа Ел.

Читати далі...
11 листопада 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичній комедії «Суперінтелект» («Superintelligence») героїня Мелісси МакКарті стає першою лінією оборони людства проти збожеволілого штучного інтелекту, який хоче підірвати планету.

Читати далі...
10 листопада 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. Pictures поділилася першим трейлером науково-фантастичної комедії «Суперінтелект» («Superintelligence»), в якій зірці фільму «Шпигунка» Меліссі МакКарті доведеться згадати деякі шпигунські штучки, щоб... знову врятувати світ.

Читати далі...
13 лютого 2020,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону комедійного серіалу «Чудотворці» канал TBS поділився його розширеним фрагментом за участю акторів Деніела Редкліффа, Стіва Бушемі і Джеральдін Вісванатхан.

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:54 | Новини серіалів

Ласкаво просимо у Темні століття! Прибув офіційний трейлер комедійної антології «Чудотворці», в якому зірка знаменитої франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф грає нащадка давнього роду тиранів.

У новому сезоні серіалу «Чудотворці» той самий акторський склад розіграє перед вами зовсім іншу історію. Тепер Редкліфф втілює принца, який не виправдовує очікування свого батька-тирана; героїня Джеральдін Вісванатхан не без причини відзначає, що вони мабуть бути «живуть в один з найгірших періодів людської історії»; а персонаж Стіва Бушемі, життєрадісний селянин, постійно потрапляє в ситуації, де його хочуть стратити.

Прем'єра нових серій «Чудотворців», де також повернеться Каран Соні, відбудеться на початку наступного року, 28 січня.

10 грудня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов дуже нецензурний трейлер американської комедії «Гламурний бізнес», в якій знялися Сальма Гайєк, Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Комедійний фільм Мігеля Артети «Гламурний бізнес» («Like a Boss») слідує за двома кращими продругами і партнерами по бізнесу Мією та Мел (Геддіш та Бірн). У них є свій магазин косметики і бренд, що розвивається, але дівчата залізли в борги на півмільйона доларів. Як раптом на порозі їхнього магазину з'являється титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Чи зможуть бізнес та дружба Мії і Мел пережити це?

У комедії також знялися Дженніфер Кулідж, Біллі Портер і Каран Соні. Подивитися «Гламурний бізнес» на великому екрані буде можливо з 9 січня.

18 вересня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася божевільним трейлером своєї нової комедії «Like a Boss», де руда Сальма Гайєк влаштовує бізнес-війну з Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Найкращі подруги Мія та Мел (Геддіш і Бірн) є власницями своєї невеликої косметичної компанії, яку вони побудували з нуля. На жаль, їхнє фінансове становище залишає бажати кращого, і перспектива привабливої пропозиції про викуп від відомого титану косметичної індустрії Клер Луни (Гайєк) виявляється занадто привабливою, щоб від неї відмовитися. Але ця угода ставить під загрозу дружбу Мії та Мел.

У світовий прокат комедія Мігеля Артети, де разом з Гайєк, Бірн та Геддіш зіграють Дженніфер Кулідж, Біллі Портер, Ері Грейнор і Каран Соні, вийде у січні 2020 року.

21 червня 2019,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks представила офіційний трейлер свого анімаційного мюзиклу «Тролі 2: Світовий тур», головних героїв якого озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Читати далі...
28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

12 липня 2018,  03:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс повідомив про те, що його фантастичний екшен «Дедпул 2» отримає «супер дупер розширену» режисерську версію.

У своєму підкорившому серця глядачів сиквелі балакучий найманець Вейд Вілсон стикається з мутантом з майбутнього Кабелем (Джош Бролін), який прибув в наш час, щоб убити хлопця з пірокінетичними здібностями (Джуліан Деннісон). Дедпул вирішує його врятувати й збирає свою супергеройскую команду Сила Ікс, куди входять Доміно (Зазі Бітц), Допіндер (Каран Соні), Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд) та Колос (Стефан Капічич). І вже в наступному місяці ви знову зможете пережити їх пригоди — у себе вдома разом з розширеною версією, де буде «ще більше екшену і спандекса», як обіцяє новий промо-ролик.

У форматі Digital на офіційних платформах антигеройский екшен Девіда Літча стане доступний для перегляду з 7 серпня, а на Blu-ray його можна буде додати в свою колекцію з 21 серпня.

12 червня 2018,  18:22 | Оновлення

Представляємо українській трейлер комедійного горору «Офісний розковбас», який стартує в кінотеатрах України з 19 липня.

Комедія розповість про співробітника збройової фабрики (Брентон Твейтс з фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»), який несподівано виявляє, що енергетичний напій перетворює його колег в зомбі.

Також в «Офісному розковбасі» зіграли Джейн ЛевіНе дихай»), Каран СоніДедпул 2»), Закарі ЛівайТор 2: Царство темряви»), Грегг ГенріВартові Галактики») і Йен ХардінгМилі ошуканки»).