Росс ДафферRoss Duffer

50%
0
50%
0

Фільмографія Росса Даффера

Дивні дива (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Сосни (2015) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Зачаївшись (2014) ... режисер, сценарист
Судно (2012) ... сценарист
Road to Moloch (2009) ... сценарист
The Milkman (2008) ... Driveby Thug
Відео з участю Росса Даффера
Зображення Росса Даффера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Росса Даффера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Росса Даффера

Написати коментар...
Написати коментар...