Новини, в яких згадується Метт Даффер

24 червня 2023,  21:56 | Кастінг

До касту п'ятого сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» приєдналася зірка франшизи «Термінатор» Лінда Гемілтон, вона ж Сара Коннор.

Читати далі...
21 червня 2022,  19:30 | Новини серіалів

Відважні захисники Гокінса готуються до епічної битви з потойбічним монстром у новому трейлері 4-го сезону хітового серіалу Netflix «Дивні дива», присвяченому його двом фінальним серіям. Вони йтимуть 1 годину 25 хвилин та 2 години 30 хвилин відповідно, тобто будуть двома повнометражними фільмами.

Читати далі...
11 червня 2022,  13:46 | Новини серіалів

Вже подивилися першу частину 4 сезону мегапопулярного серіалу від Netflix та братів Даффер «Дивні дива» і хочете ще? Не хвилюйтесь, новий тизер нагадує, що прем'єра його фінальних серій відбудеться вже 1 липня.

Читати далі...
24 травня 2022,  15:04 | Новини серіалів

Ми так довго чекали і, нарешті, дочекалися! Вже цієї п'ятниці, 27 травня, платформа Netflix порадує нас першою порцією серій 4-го сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива», про що нам видовищно нагадує новий трейлер.

Читати далі...
12 квітня 2022,  20:01 | Новини серіалів

«Час настав. Побачимося на іншому боці». З такими словами стримінгова платформа Netflix поділилася сьогодні повноцінним трейлером 4-го сезону свого хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» («Stranger Things»).

Читати далі...
1 жовтня 2019,  00:22 | Новини серіалів

Це офіційно! Хітовий науково-фантастичний серіал «Дивні дива» («Дуже дивні справи») повернеться з 4 сезоном, повідомляє його свіжий атмосферний тизер.

Серіал братів-сценаристів Метта і Росса Дафферів слідує за групою юних друзів з маленького містечка Гоукінс, Індіана, де частенько відбуваються дивні речі. У фіналі 3 сезону Джойс (Вайнона Райдер), Джонатан (Чарлі Гітон), Вілл (Ноа Шнапп) та Одинадцять (Міллі Боббі Браун) зібрали речі, попрощалися з друзями та поїхали з рідного містечка. І тизер наступного сезону нам нагадує, що «ми більше не в Гоукінсі». Цікаво, куди доля закине героїв тепер? У будь-якому випадку темні сили їх так просто не відпустять.

Прем'єру 3 сезону «Дивних див» шанувальники очікували майже два роки, поки вона нарешті не відбулася в липні 2019. Коли вийде 4 сезон, поки не повідомляється, але сподіваємося, що швидше, ніж за два роки.

3 травня 2018,  19:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

С помощью черно-белого закулисного видео компания Netflix сообщила о начале съемочного процесса 3 сезона фантастического сериала «Очень странные дела».

Читати далі...