Метт ДафферMatt Duffer

50%
0
50%
0

Фільмографія Метта Даффера

Дивні дива (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Сосни (2015) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Зачаївшись (2014) ... режисер, сценарист
Судно (2012) ... сценарист
Road to Moloch (2009) ... сценарист
Abraham's Boys (2009) ... продюсер
Відео з участю Метта Даффера
Зображення Метта Даффера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Метта Даффера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Метта Даффера

Написати коментар...
Написати коментар...