Оновлення, в яких згадується Фінн Вулфгард

24 жовтня 2017,  15:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент 2 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи» показує примарне возз'єднання Майка (Фінн Вольфхард) та Одинадцять (Міллі Боббі Браун). У будинок до хлопчика приходить поліція і допитує його про місцезнаходження Од, але він заявляє, що не знає, де вона, а навіть якби і знав, то не сказав би їм. Після він дивиться у вікно, і там з'являється примарний силует Од.

Дивимося фінальний трейлер 2 сезону «Дуже дивні справи». Його прем'єра відбудеться вже в цю п'ятницю, 27 жовтня.

13 жовтня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю 13-е Netflix вирішив поділитися фінальним трейлером до очікуваного 2 сезону фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

У нових серіях світ перетворюється на Зворотну сторону, і Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) говорять, що цей як Судний день в «Терминаторі», й разом з Джойс (Вайнона Райдер), шерифом Гоппером (Девід Харбор), Ненсі (Наталія Дайер) та Джонатаном (Чарлі Гітон), а також з Од (Міллі Боббі Браун) стають на захист свого містечка Хоукінс, щоб врятувати його від монстрів та інших загроз.

Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня. Ми чекаємо на неї з великим нетерпінням, а ви?

3 серпня 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімована версія постера 2 сезону популярного серіалу «Дуже дивні справи», якою Netflix поділився в Instagram, попереджає, що життя в місті Гоукінс вже не буде нормальним. Відео показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) спостерігають за тим, як з небес спускається на їхнє місто величезний монстр, який родом із лихої Зворотної сторони.

Повноцінний трейлер 2 сезону, де також повертаються Вайнона Райдер, Девід Харбор і Міллі Боббі Браун, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 27 жовтня.

27 липня 2017,  22:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Проти ночі прибув новий страхітливий трейлер адаптації роману Стівена Кінга «Воно», який десятиліттями лякає читачів. Він знайомить нас ближче з «Клубом невдах» у втіленні юних акторів Фінна Вольфхарда, Джейдена Ліберера, Софії Лілліс, Вайатта Олеффа і Чоузена Джейкобса, а також показує банду Генрі Баверса (Ніколас Гемілтон), яка тероризує «Клуб». Але, звичайно ж, найстрашнішим тут є клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), що переслідує дітей.

Український трейлер горору від режисера Андреса Мускетті дивіться тут. У кіно він вийде у вересні.

23 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився на Comic-Con повноцінним трейлером 2 сезони своєї популярної фантастики з елементами горору «Дуже дивні справи». Спершу він показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) безтурботно грають в Dragon's Lair, але незабаром Вілл починає бачити, як його рідний Гоукінс перетворюється на Зворотну сторону, а з небес до нього наближається жахливий монстр, як на першому постері. Без Од (Міллі Боббі Браун) тут точно не обійтися.

Прем'єра 2 сезону, де також з'являться Вайнона Райдер, Девід Харбор, Шон Естін і Дакре Монтгомері, відбудеться 27 жовтня.

9 травня 2017,  16:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері нової екранізації роману Стівена Кінга «Воно» представники «Клубу лузерів» Фінн Вольфхард, Джейден Ліберер, Джек Грейзер та Вайатт Олефф опиняються в зловісній каналізації, де живе кровожерливий клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард).

Український трейлер горору, який видет в кіно у вересні, дивіться тут.

29 березня 2017,  23:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Страхітливий роман Стівена Кінга оживає в першому трейлері хоррора «Воно». Діти містечка Деррі знову знаходяться в небезпеці — на них полює одержимий демоном клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), що ховається в каналізації. Зможуть вони подолати свій страх, чи клоун потягне їх у темряву?

Юних героїв фільму, який вийде в кіно у вересні, зіграли Фінн ВольфхардДуже страшні речі») і Джейден ЛіберерСпецвипуск опівночі»).