Оновлення, в яких згадується Ізабела Мерсед

25 березня 2019,  15:09 | Оновлення

У мережі з'явився перший український трейлер фільму Джеймса Бобіна «Дора і Загублене місто» – кіноверсії мультсеріалу« Даша-мандрівниця».

Майже все дитинство Дора (Ізабелла Монер) провела в джунглях, де працювали її батьки-дослідники (Майкл Пенья та Єва Лонгорія). Але ніякі колишні пригоди не могли підготувати дівчину до небезпек старшої школи – нерозумінню, суперництву, заздрості. До того ж таємничим чином зникають батьки Дори. Але вона не була б собою, якби опустила руки. Перше кохання, а також старі та нові друзі надихають сміливу дівчину відправитися на пошуки рідних.

Прем'єра фільму «Дора і Загублене місто» призначена на 15 серпня.

5 жовтня 2018,  14:30 | Оновлення

Представляємо український трейлер американської сімейної комедії «Родина за хвилину».

Бездітне подружжя Піт (Марк Волберг) та Еллі (Роуз Бірн) купують величезний будинок з п'ятьма спальнями. Після зауваження друзів про те, що такий будинок занадто великий для двох, Еллі вирішується на усиновлення дитини з дитячого будинку. Їй вдається вмовити чоловіка відправитися на курси для майбутніх прийомних батьків, на яких подружжя випадково знайомляться з дівчинкою-підлітком Ліззі (Ізабелла Монер) і вирішують взяти її собі, але виявляється, що у Ліззі є молодші брат та сестра.

Українська прем'єра фільму «Родина за хвилину» відбудеться 7 лютого 2019 року.

28 червня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися дубльованого трейлера мультфільму «Реальна білка 2», чиї герої в оригіналі говорять голосами Вілла Арнетта, Кетрін Хейгл, Майї Рудольф, Джекі Чана, Ізабелли Монер та Петера Стормаре. Цього разу білка Злюк та його друзі будуть битися зі злим мером свого міста, який хоче побудувати на місці їхнього дому парк розваг.

В українські кінотеатри мультфільм прибуде 17 серпня.

13 квітня 2017,  14:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо вчорашній трейлер науково-фантастичного екшену «Трансформери: Останній лицар» з Ентоні Хопкінсом, Марком Волбергом, Ізабеллою Монер, Лорою Хеддок та Джошем Дюамелем в офіційному українському дубляжі! Він відправляє нас за часів короля Артура, знайомлячи з трансформерами-лицарями тих часів, а потім — назад в наш час, де Оптимус Прайм під впливом свого загадкового творця влаштовує на Землі пекло.

Українську фічуретку п'ятих «Трансформерів», де Майкл Бей розповідає про те, як знімав у форматі IMAX 3D одночасно двома камерами, дивіться тут.

17 березня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Абсолютно новий трейлер «Трансформерів: Останній лицар» знайомить нас з новою відважною героїнею франшизи — юної Ізабеллою у втіленні Ізабелли Монер. Раніше вона була звичайною дівчинкою, ходила в школу, а тепер сміливо й гордо бореться, як дівчисько, пліч-о-пліч з автоботами й допомагає рятувати наш світ від тотального знищення разом з Кейдом Йегером (Марк Волберг) та Бамблбі. І навіть Мегатрон їй не страшний, коли він нападає на її близьких.

Перший фрагмент п'ятих «Трансформерів» представив минулого тижня нового автобота.

12 березня 2017,  15:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures вирішила порадувати нас першим фрагментом «Трансформерів: Останній лицар», де юна героїня Ізабелли Монер разом зі своїми друзями тікає від роботів і знаходить дуже незвичайне укриття. А в кінці перед нами постає новий автобот — Томагавк (Warpath).

Розширений ТБ-ролик п'ятих «Трансформерів» з Супербоула дивіться тут.

3 лютого 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ТБ-ролик з Супербоула науково-фантастичного екшену «Трансформери: Останній лицар» з Марком Уолбергом, Лорою Хеддок, Ізабеллою Монер та Ентоні Хопкінсом, який розкриває, що Оптимуса Прайма контролює якийсь загадковий жіночий голос, а також показує нові моменти його битви з Бамблбі.

Закулісний погляд на зйомки п'ятих «Трансформерів» Майкла Бея ви знайдете тут.

20 січня 2017,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за першим трейлером мультфільму «Реальна білка 2» прибула його розширена версія, в якій Злюк та його друзі стають на захист свого рідного парку, що мер починає забудовувать атракціонами. Основних персонажів тут озвучують Вілл Арнетт, Кетрін Хейгл, Джекі Чан, Майя Рудольф, Ізабелла Монер і Петер Стормаре.

Світова прем'єра мультфільму відбудеться 18 серпня.

11 січня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У третьому ТБ-ролику науково-фантастичного екшена «Трансформери: Останній лицар» нова героїня у втіленні юної Ізабелли Монер заявляє, що вона хоче «залишитися й боротися», а Марк Уолберг говорить Джошу Дюамелю, що вони не збираються здаватися.

Побачити перший драматичний постер майбутнього блокбастера Майкла Бея ви можете тут.

6 грудня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У дебютному трейлері «Трансформери: Останній лицар» герой Ентоні Хопкінса говорить за кадром, що без жертв не буває перемог. Людство продовжує війну з трансформерами, Марк Уолберг об'єднується з Джошем Дюамелем, щоб захистити автоботів, а приєднуються до них Ізабелла Монер і Лора Хеддок. Тут буде все: і лицарі короля Артура, і нацисти, і Оптимус Прайм, і Бамблбі, і космос, і Останній лицар.

Як вам такий перший офіційний погляд на п'ятий фільм франшизи Майкла Бея? Залишайте свої враження в коментарях.