Оновлення, в яких згадується Наомі Скотт

12 жовтня 2018,  13:21 | Оновлення

Представляємо український тизер-трейлер пригодницького фільму-фентезі «Аладдін» від режисера Гая Річі.

Головний герой фільму – вуличний кишеньковий злодій на ім'я Аладдін (Мена Массуд), який мріє стати принцом та одружитися з принцесою Жасмін (Наомі Скотт). Поки Аладдін думає, як цього домогтися, візир Аграби Джафар (Марван Кензари) планує захопити владу над містом. Але для цього йому необхідна чарівна лампа, захована у печері чудес. І тільки той, кого називають «алмаз негранений», може дістати цю лампу. Цим «алмазом» опиняється Аладдін, який навіть не підозрює про це.

Українська прем'єра фільму «Аладдін» очікується 23 травня 2019 року.

16 березня 2017,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з представлених студією Lionsgate фрагментів із прийдешніх «Могутніх рейнджерів» показує фантастичний підводний епізод, під час якого майбутні Рейнджери у втіленні Дакре Монтгомері, Беккі Г., Наомі Скотт, АрДжея Сайлера та Луді Ліна потрапляють на космічний корабель, де зміниться їхнє життя.

Нові кадри та постери «Могутніх рейнджерів» ви знайдете в нашій галереї.

19 лютого 2017,  14:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері «Могутніх рейнджерів» п'ятеро підлітків з суперздібностями у втіленні починаючих акторів Дакре Монтгомері, Наомі Скотт, Беккі Г., Луді Ліна та АрДжея Сайлера відправляються в бій з Ритою Репульсою (Елізабет Бенкс) на своїх зордах, а допомагає їм у цьому робот Альфа-5 (Білл Хейдер).

Український трейлер «Могутніх рейнджерів», де також зіграє Брайан Кренстон, дивіться тут.