Новини серіалів, в яких згадується Сонекуа Мартін-Грін

31 березня 2023,  17:33 | Новини серіалів

П'ятий сезон стане для популярного науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» заключним, і його прем'єра очікується на початку 2024 року, хоча точна дата виходу його фінальних серій поки що не повідомляється

Читати далі...
8 жовтня 2018,  20:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», який нагадує про цінності Зоряного флоту, дражнить загадковими видіннями і радить пристебнути ремені.

Новий капітан корабля USS Discovery Крістофер Пайк (зірка серіалу «Надлюди» Енсон Маунт) говорить в трейлері, що «Зоряний флот це обіцянка того, що я віддам своє життя за вас, а ви віддасте своє життя за мене», тому вони нікого не кинуть напризволяще. І поки USS Discovery продовжує борознити космічні простори, Майкл (Сонекуа Мартін Грін) фіксує загадкові червоні сигнали, які були розкидані по всій галактиці. З цими сигналами пов'язаний її прийомний брат Спок, і виявляється, що у них обох було одне і те ж видіння Червоного ангела, який з'явився в найважчий момент і приніс надію. Команда вирушає на пошуки джерела цих сигналів, і є ймовірність, що вони можуть виявитися пасткою. Разом з цим відео показує повернення капітана Філіппи Джорджіу (Мішель Йео).

В кінці трейлер розкриває, що прем'єра 2 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться 18 січня, і що його нова серія буде з'являтися щотижня.

21 липня 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Застрибуйте на борт корабля USS Discovery для нової пригоди, закликає офіційний трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» з Comic-Con.

Трейлер представляє нового капітана корабля Крістофера Пайка (зірка серіалу «Надлюди» Енсон Маунт), який стає на чолі команди, коли радари помічають у космосі серію загадкових червоних спалахів. Героям належить дізнатися, чи є ці сигнали привітанням з далеких світів, чи ж вони проголошують чийсь злий намір. Тим часом Майкл (Сонекуа Мартін-Грін) дізнається, що її прийомний брат Спок пов'язаний з цими сигналами, і хоче йому допомогти.

«Зоряний шлях: Діскавері» повернеться на екрани на початку 2019 року.

21 липня 2016,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представил 11 персональных постеров с героями 7 сезона «Ходячих мертвецов», жизнь каждого из которых оказалась на волоске.

Читати далі...