Новини, в яких згадується Чендлер Ріггз

6 лютого 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився трейлером майбутніх серій 8 сезону популярного постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Карл (Чендлер Ріггз) намагається переконати батька, що він знову може стати тією людиною, яка чинить правильно, але Рік (Ендрю Лінкольн) в цьому не впевнений. Ніган (Джеффрі Дін Морган) хоче знайти втікачів, а Деріл (Норман Рідус) приводить людей до Меггі (Лорен Кохен) і Керол (Мелісса МакБрайд) й каже, що якщо вони будуть разом, то стануть найгіршим кошмаром для Нігана.

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.

20 листопада 2017,  10:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час для рішучих дій в 6 серії 8 сезону «Ходячі мерці».

Синопсис серії говорить, що поки ситуація Ріка (Ендрю Лінкольн) та його групи поліпшується, у Хіллтопі відбувається суперечка, чиїми наслідками буде або життя, або смерть. Також промо-ролик показує, як знову зіткнувшись віч-на-віч з лідером Сміттярів Джедіс (Полліанна Макінтош), Рік стверджує, що його люди переможуть. Меггі (Лорен Коен) каже Ісусові (Том Пейн), що вони повинні покінчити з цим будь-яким способом. А Карл (Чендлер Ріггз) опиняється в оточенні зомбі.

Серія «The King, the Widow and Rick» («Король, вдова і Рік»), чия тривалість складе 64 хвилини, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.

22 липня 2017,  02:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників серіалу «Ходячі мерці» на Comic-Con був припасений приємний сюрприз — 5-хвилинний трейлер 8 сезону, який представляє перший погляд на те, як його герої, включаючи Деріла (Норман Рідус), Керол (Мелісса МакБрайд), Мішонн (Данай Гуріра), Меггі (Лорен Коен), Моргана (Ленні Джеймс) і Карла (Чендлер Ріггз), збираються перебудовувати свій світ, відважно воюючи з мерцями. Тут з'являються король Єзекіїль (Харі Пейтон) та Ніган (Джеффрі Дін Морган), а в кінці Рік (Ендрю Лінкольн) постає в своєму самому бородатому образі на сьогоднішній день.

Чого чекати від майбутнього сезону, читайте тут. Серіал повертається 22 жовтня.

21 липня 2016,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представил 11 персональных постеров с героями 7 сезона «Ходячих мертвецов», жизнь каждого из которых оказалась на волоске.

Читати далі...