Новини, в яких згадується Корі Майкл Сміт

20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Читати далі...
27 липня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Comic-Con@Home, що проходила онлайн на минулих вихідних, платформа Prime Video від Amazon представила тизер-трейлер і серію постерів свого нового незвичайного серіалу «Утопія».

Читати далі...
23 квітня 2019,  13:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії серіалу «Ґотем» дорослу Селіну Кайл, відому як Жінка-кішка, зіграє не Камрен Бікондова, а нова акторка Лілі Сіммонс.

Події серії «Початок...» будуть розвиватися через 10 років після битви за Ґотем. Всі чекають повернення Брюса Вейна (Давид Мазуз), який повинен прилетіти на відкриття хмарочоса Wayne Tower. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) виходить з в'язниці і хоче помститися Гордону (Бен МакКензі). Селіна прибуває на відкриття Wayne Tower і краде величезний діамант, Загадник (Корі Майкл Сміт) бере в заручники мера Джеймса (Річард Кайнд), Барбара (Ерін Річардс) стала рудою і продовжує жартувати перед обличчям будь-якої небезпеки. Екко (Франческа Рут-Додсон) возз'єднується з Джеремаєю (Камерон Монахен), який стає Джокером і виходить на свободу з Аркхема.

Тим часом в Ґотемі з'являється загадкова фігура в костюмі кажана, яка не дає спокійно жити бандитам. Його назвуть Темним лицарем міста.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

27 січня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 5 сезону популярного американського серіалу «Ґотем» обіцяє багато цікавих подій: похорон лиходія і прибуття нового персонажа, який зіграє ключову роль у долі міста.

До Ґотему викликають військовий спецзагін на чолі з Едуардо Доррансом (Шейн Вест), щоб вони допомогли у боротьбі з організованою злочинністю. Тим часом Нігма (Корі Майкл Сміт) вимагає відповіді у Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор), який приводить його назад до Г'юго Стренджа (Б.Д. Вонг). Брюса (Давид Мазуз) турбує нещодавня поведінка Селіни (Камрен Бікондова).

Режисером 5 серії 5 сезону «Ґотема» став Марк Тондерай.

Серія отримала назву «Pena Dura» («Пенья Дура») на честь відомої в'язниці з коміксів DC, де народився суперлиходій Бейн, яким незабаром стане Дорранс, і вийде на екрани 1 лютого за українським часом.

19 січня 2019,  03:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 5 сезону серіалу «Ґотем» показує створення нового могутнього союзу, який може мати доленосне значення для всього міста і його жителів.

Гордон (Бен МакКензі) і Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) змушені працювати разом, а давні союзи починають хитатися, коли у Люціуса (Кріс Чок), Нігми (Корі Майкл Сміт) і Барбари (Ерін Річардс) виникають різні ідеї щодо винуватця недавніх подій в Хейвені. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) продовжує свій квест, метою якого є помститися Джеремайї (Камерон Монахен).

Серію під назвою «Ruin» («Руїна») покажуть 25 січня за українським часом.

4 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик кримінальної драми «Ґотем» мигцем показує, що на нас чекає далі в 5 сезоні, і представляє перший погляд на Брюса Вейна в костюмі Бетмена.

Гордон (Бен МакКензі) і Буллок (Донал Лог) розслідують місце, де було викрадено декілька дітей. Барбара (Ерін Річардс) виявляється несподіваним союзником для Гордона. Брюс (Давід Мазуз) шукає удавану відьму, яка може зцілити Селіну (Камрен Бікондова), а Нігма (Корі Майкл Сміт) бореться зі своїми демонами.

Прем'єра серії «Правопорушники» («Trespassers») відбудеться 11 січня за українським часом.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
8 жовтня 2018,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних у рамках конвенції New York Comic-Con 2018був представлений ретроспективний трейлер фінального сезону кримінальної драми «Ґотем», який йде майже 4 хвилини.

У трейлері Загадник (Кору Майкл Сміт) спостерігає за Ґотемом і каже Барбарі (Ерін Річардс), що це місто годується душами невинних та нечестивців, після чого порівнює його падіння з падінням Трої. Також відео показує лиходіїв і безумців 4 сезону, включаючи становлення Джеремайї Валескі (Камерон Монахен), а в кінці перед нашим поглядом постає новий, напівзруйнований Ґотем, який живе за військовими законами та в якому Джеймс (Бен МакКензі) і Брюс (Давід Мазуз) відчайдушно борються за те, щоб його врятувати.

Прем'єра 5 сезону «Ґотема» відбудеться в початку 2019 року.

27 липня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятихвилинний ролик серіалу «Готем», представлений на Comic-Con, згадав тернистий шлях його героїв, показавши, як вони змінилися за ці роки. Для Джеймса Гордона (Бенжамін МакКензі), Брюса Вейна (Девід Мазоуз), Селіни Кайл (Камрен Бікондова), Освальда Кобблпота (Робін Лорд Тейлор), Едварда Нігми (Корі Майкл Сміт), Барбари Кін (Ерін Річардс), Альфреда Пенніуорта (Шон Пертуї) та Леслі Томпкінс (Морена Баккарін) це були жахливі кілька років, за які вони пережили чимало випробувань. І в кінці відео показує, що в рядах лиходіїв Готема прибуло — тепер місто тероризуватиме Опудало (Чарлі Тахен).

Прем'єра 4 сезону «Готема» відбудеться 28 вересня.

21 травня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент незвичайної драми оскарівського номінанта Тодда Хейнса «Здивований», що розповість про хлопчика Бена (Оакс Феглі) з Середнього Заходу та дівчинку Роуз (Міллісент Симмондс), яка теж втекла зі свого дому в Нью-Йорку за 50 років до нього, і паралельно обидва з них шукають один і той же загадковий зв'язок. Дане відео показує, як ці пошуки приводять їх в краєзнавчий музей.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс і Корі Майкл Сміт, відбулася днями в рамках конкурсу Каннського кінофестивалю.