Кен ДжироттіKen Girotti

50%
0
50%
0

Фільмографія Кена Джиротті

Загублені у космосі (2018) ... продюсер (продюсер)
Переправа (2018) ... режисер
Pure (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Кордон (2016) ... режисер
Кіллджойс (2015) ... режисер
Шибайголова (2015) ... режисер
Штам (2014) ... режисер
Темне дитя (2013) ... режисер
Вікінги (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кена Джиротті. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кена Джиротті

Написати коментар...
Написати коментар...