Новини, в яких згадується Алекс Вулф

7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думали, що у фантастики «Тенет» Крістофера Нолана був заплутаний сюжет, пов'язаний з часом? М. Найт Ш'ямалан збирається його перевершити в своєму новому трилері під назвою «Old», де час опиняється в ролі безжального зла.

Читати далі...
27 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Спліт» і «Скло» М. Найт Ш'ямалан приступив до зйомок свого нового загадкового проекту, який називається «Old» («Старий»).

Читати далі...
12 грудня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Шалений успіх фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який у 2017 році став справжнім різдвяним блокбастером, підкорив серця глядачів і критиків і зібрав майже 1 мільярд доларів, тут же змусив його творців думати над продовженням, і ось через два роки режисер Джейк Кездан представляє його сиквел «Джуманджі: Наступний рівень», який обіцяє у всіх сенсах бути масштабнішим, голоснішим та смішнішим і показати нам, що в світі цієї легендарної гри ще багато залишилося недослідженого.

Читати далі...
1 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек повертаються у світ небезпечної відеогри в офіційному трейлері пригодницько-комедійного фентезі «Джуманджі: Наступний рівень» від Sony Pictures.

У продовженні хітового фільму «Джуманджі: Поклик джунглів» наша улюблена банда повертається, але правила гри змінюються. Коли друзі знову відправляються до світу «Джуманджі», щоб врятувати Спенсера (Алекс Вулф), не всі з них потрапляють у свої аватари тепер в тілах Джонсона і Гарта будуть Денні ДеВіто і Денні Гловер. Гравцям доведеться швидко адаптуватися до незвіданого, що чекає на них в посушливих пустелях, підступних джунглях і засніжених горах, щоб вижити і повернутися додому.

Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра «Джуманджі: Наступний рівень» відбудеться наприкінці року, 12 грудня.

4 листопада 2018,  21:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні приєдналася до Г'ю Джекмана у драматичній комедії «Bad Education», чиї події розгортатимуться в школі.

Читати далі...
18 травня 2018,  14:46 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Спадковість».

Коли Еллен йде з життя, її рідні доньки починають поступово дізнаватися та розгадувати жахливі таємниці свого походження. І чим більше вони дізнаються, тим сильніше бажання змінити свою зловісну долю, яка дісталася їм у спадок.

У фільмі знялися Тоні КоллеттЖовті птахи»), Гебріел БірнПідозрілі особи»), Алекс «Мій друг Дамер»), Енн ДаудОповiдь служницi») та інші.

Українська прем'єра «Спадковості» відбудеться 14 червня.

27 березня 2018,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найкумедніших епізодів пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» був романтичний момент між героями Двейна Джонсона і Карен Гіллан, також відомий як найнезграбніший поцілунок в історії кіно.

Джонсон і Гіллан грають крутих аватарів відеогри «Джуманджі», яких вибрали два сором'язливих школяра-ботана Спенсер (Алекс Вулф) і Марта (Морган Тернер). Вони подобаються один одному, але не можуть зізнатися в своїх почуттях, поки не проживають захоплюючу й небезпечну пригоду в віртуальному світі «Джуманджі». І як показує даний фрагмент, коли справа доходить до першого поцілунку, все трапляється не зовсім так, як герої собі уявляли.

Читайте нашу рецензію на «Джуманджі: Поклик джунглів». Фільм Джейка Кездана вже доступний для перегляду в форматі Digital, а також на Blu-ray і DVD.