Новини, в яких згадується Джон Бредлі

12 січня 2024,  21:19 | Новини серіалів

Наукова фантастика «Проблема 3 тіл» від творців культового серіалу «Гра престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса обіцяє стати одним з головних серіалів 2024 року. І ми нарешті отримали його офіційний трейлер від Netflix.

Читати далі...
12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

Читати далі...
3 жовтня 2019,  19:03 | Новини фільмів

В мережу потрапили перші фотографії зі знімального майданчика нової романтичної комедії «Одружись зі мною», головну роль в якій виконує актриса і співачка Дженніфер Лопез.

Читати далі...
3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
23 липня 2016,  19:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разумеется, Comic-Con 2016 никак не мог обойтись без звезд «Игры престолов», которые отвечали на разнообразные вопросы поклонников и фотографировались с игрушками в виде персонажей сериала.

Читати далі...
5 вересня 2015,  13:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фредді Строма зіграє в новому сезоні «Гри престолів» брата Сема Тарлі.

Англійський актор, що зараз знімається в серіалі «Нереально», і якого поттеромани напевно пам'ятають по ролі наполегливого залицяльника Герміони Кормака МакЛаггена в «Гаррі Поттері і Принці-полукровці», втілить Дікона Тарлі. У романах Джордж Мартін описує його, як молодшого і краще розвиненого фізично брата Сема (Джон Бредлі). Їх батько змусив Сема вибирати між Нічним Дозором або смертю, щоб спадкоємцем став Дікон.

Днями до касту 6 сезону приєднався датський актор Пілу Асбек, який грав у серіалі «Борджіа» і екшені «Люсі» Люка Бессона. Він втілить пірата Эурона Грейджоя, брата Бейлона (Патрік Мелахайд), на прізвисько Вороняче око. Цей представник будинку Грейджоїв з'являється у четвертому романі циклу Мартіна «Бенкет стерв'ятників» з планами захопити Вестерос за допомогою Дейенеріс Таргаріен (Емілія Кларк) і її драконів.

Поки не розголошується, кого в нових серіях зіграє Іен МакШейн, а Макс фон Сюдов стане новим Триоким вороном.

«Гра престолів» повернеться на екрани навесні 2016 року.