Новини зіри, в яких згадується Зендея

30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

6 вересня 2019,  18:46 | Новини зірок

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Зендея стала обличчям нового парфуму Idôle від французького бренду Lancôme.

Рекламний ролик аромату Idôle, створеного для «нового покоління сильних і відвертих жінок, яким не потрібен дозвіл», показує Зендею в довгій персиковій сукні і коричневих чоботях верхи на білому коні. Вона скаче по центру Лос-Анджелеса під пісню Сії «Unstoppable», демонструючи, що її не зупинити. І у кінці відео говорить: «Я можу, ми зробимо».

У цьому році актрису також можна було побачити в гучному серіалі від HBO «Ейфорія», а в майбутньому вона зіграє в екранізації знаменитого науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна».

10 червня 2018,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження свого друга Тома Голланда Зендея поділилася в Instagram веселим відео, яке показує поєдинок Голланда і Джейкоба Баталона на світових мечах.

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд, якому 1 червня виповнилося 22 роки, є великим шанувальником «Зоряних воєн». Тому коли в розпорядженні у нього та у його друга і колеги по фільму «Людина-павук» Баталона опинилися світлові мечі, хлопці не втратили шанс пограти в джедаїв, але їх поєдинок тривав недовго. Один меч не витримав азарту Голланда і зламався, після чого Зендея, сміючись за камерою, назвала його «ідіотом».

Тріо возз'єднається на екрані у фільмі «Людина-павук 2», прем'єра якого відбудеться влітку 2019 році.

5 грудня 2017,  16:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Людина-павук: Повернення додому» Зендея вирішила приміряти образ блондинки з короткою стрижкою.

Читати далі...
3 жовтня 2017,  20:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася соціальним роликом з Томом Голландом та його колегами по супергеройському екшену «Людина-павук: Повернення додому» Зендеєю Коулман, Джейкобом Баталоном і Лорою Герріер, в якому актори закликають школярів зупинити буллінг (цькування) своїх однокласників. На прикладі Пітера Паркера вони показують, як важливо бути добрими один до одного, приймати різноманітність й не робити нікого вигнанцем в колективі.

Ми приєднуємося до їхніх слів та сподіваємося, що юні глядачі послухають своїх кумирів і таким чином зроблять свою школу краще. Адже проблема буллінгу існує і в Україні.

26 вересня 2017,  19:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, Двейн Джонсон окупував перше місце в списку найбільш популярних акторів соцмереж, а на другому місці цього разу опинилася Ніна Добрев.

Читати далі...
15 травня 2017,  15:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На шоу «Битва фонограм», де зірки виступають під фонограми різних хітів, Том Холланд випало показати свій артистичний й танцювальний таланти під пісню Ріанни «Umbrella», і його заводний номер підкорив не тільки глядачів, а і його колегу по фільму «Людина-павук: Повернення додому» Зендею Коулман.

Побачити акторів в їх супергеройському екшені на великому екрані буде можливо з 6 липня.

18 серпня 2016,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки нової «Людини-павука» Том Холленд і Зендея Коулман разом зі своєю подругою-хореографом Дежею Картер записали відео, де показують свій танцювальний талант. Було б чудово, якби для їх танцювальних рухів знайшлося місце і в марвеловскому екшені.