Новини, в яких згадується Клей Кейтіс

Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки»
Рок-н-рольний Санта і його помічники
7 грудня 2018,  02:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому сезоні Голлівуд, здається, зовсім забув про те, як сильно глядачі потребують перед Новим роком фільми на святкову тематику. Діснеївський «Лускунчик» виявився провалом, а крім нього поки новорічного чи різдвяного дива на великому екрані чекати нізвідки. І тут на допомогу святковому настрою приходить стримінговий сервіс Netflix, який вирішив заповнити цю прогалину душевним сімейним фентезі «Різдвяні хроніки», де Курт Рассел грає крутого Санту.

Читати далі...
1 листопада 2018,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Кріс Коламбус, який зняв улюблені багатьма фільми «Гаррі Поттер і філософський камінь» та «Один вдома», представляє нову святкову казку «Різдвяні хроніки».

«Різдвяні хроніки», також відомі як «Хроніки Різдва», розкажуть історію сестри і брата Кейт (Дербі Кемп) та Тедді Пірсів (Джуда Льюїс), які, як і всі діти, хочуть побачити справжнього Санту Клауса (Курт Рассел). Але їхній план записати Санту на камеру приймає несподіваний оборот і обертається незабутньою пригодою. Напередодні Різдва вони пробираються в сани Санти і випадково їх ламають. Тепер Кейт і Тедді потрібно стати помічниками Санти, щоб врятувати Різдво для всіх дітей світу.

Прем'єра картини «Різдвяні хроніки», яку зняв режисер Клей КейтісAngry Birds в кіно»), відбудеться в Інтернеті 22 листопада.