Новини, в яких згадується Стіг Ларссон

Рецензія на фільм «Дівчина у павутинні»
Не та дівчина з тату дракона
8 листопада 2018,  04:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2011 році Девід Фінчер представив свою екранізацію шведського детективного роману-бестселера «Дівчина з тату дракона», головні ролі в якій виконали Руні Мара і Деніел Крейг, і вона миттєво стала культовим фільмом, справжньою класикою жанру детективний трилер і отримала 5 номінацій на «Оскар», в одній з яких навіть здобула перемогу. Стіг Ларссон написав ще дві книги про дівчину з тату дракона Лісбет Саландер, тому після успіху творіння Фінчера зйомки продовження її пригод були неминучими. І ось після 7 років переписування сценарію на екрани виходить «Дівчина у павутинні», заснована на романі вже іншого письменника, з іншими акторами і режисером, але все ще претендує на лаври тієї ж франшизи.

Читати далі...
17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
14 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну героїню в детективному трилері «Дівчина, яка застрягла в павутині» втілить зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

Читати далі...
7 листопада 2015,  15:12 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

Алісія Вікандер може замінити Руні Мару в образі Лізбет Саландер в багатостраждальному сіквелі «Дівчини з татуюванням дракона» Sony Pictures, яким тепер стане «Дівчина, яка застрягла в павутині».

Читати далі...