Ерос ЛінEuros Lyn

Ерос Лін / Euros Lyn
Народився Уельс, Великобританія
50%
0
50%
0

Фільмографія Ероса Ліна

Лошадь мечты (2020) ... режисер
Темні початки (2019) ... режисер
Кірі (2018) ... режисер
Let the Right One In (2017) ... режисер
Y Llyfrgell (2016) ... режисер, продюсер
Capital (2015) ... режисер
Шибайголова (2015) ... режисер
Огірок (2015) ... режисер
Грейспойнт (2014) ... режисер
Зображення Ероса Ліна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ероса Ліна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ероса Ліна

Написати коментар...
Написати коментар...