Дженнді ТартаковськіGenndy Tartakovsky

Дженнді Тартаковські / Genndy Tartakovsky
Народився 17 січня 1970; Москва, СРСР (Росія)
50%
0
50%
0

Фільмографія Дженнді Тартаковські

Монстри на канікулах 4 (2021) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Первісний (2019) ... сценарист
Монстри на канікулах 3 (2018) ... Blobby / Blobby Baby / Puppy Blobby, режисер, сценарист
Цуцик! (2017) ... режисер
Sweet Thing (2017) ... сценарист
Монстри на канікулах 2 (2015) ... режисер
Відео з участю Дженнді Тартаковські
Зображення Дженнді Тартаковські

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженнді Тартаковські. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженнді Тартаковські

Написати коментар...
Написати коментар...