Новини фільмів, в яких згадується Раян Куглер

25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
12 березня 2021,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спортивна драма «Крід 3» стане режисерським дебютом для актора Майкла Б. Джордана, який також виконає в ній головну роль. Виконавчим продюсером проекту виступить Раян Куглер, режисер блокбастера «Чорна пантера».

Читати далі...
4 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицка

Майбутнім літом знамениті мультяшки з шоу «Луні Тьюнз» та легендарний баскетболіст Леброн Джеймс вийдуть на баскетбольний корт в сімейній комедії «Космічний джем: Нові легенди». І нам вже відомі деталі її сюжету.

Читати далі...
14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
13 січня 2021,  21:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого літа ми поділилися з вами фантастичним фан-артом супергеройського екшену «Чорна пантера 2» за участю Т'Чалли та Шторм, його дружини з коміксів. Але, на жаль, в кінці серпня Чедвік Боузман пішов з життя після довгої боротьби з раком, і новий фан-арт сиквела стає для нього триб'ютом від імені сестри Шурі.

Читати далі...
26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Читати далі...
17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...
7 травня 2018,  14:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст супергеройського екшену «Чорна пантера» показує свої крутість, незграбність та відпадні танцювальні рухи у відео з невдалими дублями.

Відео показує, що незважаючи на всю серйозність бойових сцен, Майкл Б. Джордан (Кіллмонгер), Летішія Райт (Шурі) і Лупіта Ніонго (Накіа) коротають хвилини між дублями, танцюючи; потім Данай Гуріра (Окойє) випадково б'є списом камеру; у Джордана ніяк не кріпиться на стіну вибухівка; Ніонго затримують двері, що не відчиняються; Мартін Фріман (Еверетт Росс) щось випускає з рук в палаці Ваканди; а в машини, на яку залазить Гуріра, в непідходящий момент відвалюється панель, викликаючи в кадрі сміх.

У форматі Digital фільм Райана Куглера виходить вже завтра, 8 травня, а на Blu-ray ви зможете придбати його через тиждень, 15 травня.

12 квітня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера компанія Marvel Studios повідомила, що блокбастер «Чорна пантера» прибуде до вас додому в наступному місяці.

«Чорна пантера» розповідає про молодого вакандского короля Т'Чаллу (Чедвік Боузман), який сідає на трон після батька Т'Чаки (Джон Кані) і повинен захищати свою високотехнологічну й приховану від решти світу країну від зовнішніх та внутрішніх ворогів. Допомагати Чорній пантері будуть його геніальна сестра Шурі (Летішіа Райт), голова загону жінок-охоронців Дора Міладже Окойе (Данай Гуріра), войовнича колишня Накія (Лупіта Ніонго) і агент ЦРУ Еверетт Росс (Мартін Фріман).

Читайте нашу рецензію на «Чорну пантеру».

У форматі Digital фільм Райана Куглера вийде 8 травня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 15 травня.

19 лютого 2018,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани супергеройського фільму «Чорна пантера» кінокомпанія Marvel Studios поділилася новою фічуреткою про короля-супергероя та його загадкову країну.

У відео з'являються актори Чедвік БоузманМайкл Б. ДжорданДанай Гуріра і Енді Серкіс, які розповідають про своїх персонажів та їх ролі, поки на екрані з'являються комікси Marvel про Чорну пантеру і нові фрагменти їх екранізації. В кінці режисер Райан Куглер говорить про багату історію африканського супергероя з Ваканди, а президент Marvel Studios Кевін Файгі заявляє, що вони дуже раді можливості оживити світ Чорної пантери на великому екрані через 50 років після його дебюту в коміксах.

Читайте нашу рецензію на фільм «Чорна пантера», який ви вже можете побачити в кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «Чорної пантери» на нашому сайті.

18 лютого 2018,  06:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Т'Чалла, Окойе і Ерік Кіллмонгер отримали по персональному анімованому постеру супергеройського екшену «Чорна пантера».

Читати далі...