Отто БаферстOtto Bathurst

Отто Баферст / Otto Bathurst
Народився Хаммерсміті, Лондон, Англія
50%
0
50%
0

Фільмографія Отто Баферста

Темні початки (2019) ... режисер
Робін Гуд (2018) ... режисер
Істерія (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Гострі картузи (2013) ... режисер
Чорне дзеркало (2011) ... режисер
Margot (2009) ... режисер
Кримінальне правосуддя (2008) ... режисер
П'ять днів (2007) ... режисер
НЙ-ЛОН (2004) ... режисер
Зображення Отто Баферста

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Отто Баферста. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Отто Баферста

Написати коментар...
Написати коментар...