Новини, в яких згадується Габріель Іглесіас

11 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Легендарний Семюел Л. Джексон представив перший трейлер пригодницького мультфільму від Paramount Pictures «Сяючий самурай» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), де він озвучує кота-самурая, який відчайдушно намагається не матюкатися.

Читати далі...
6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.