Новини фільмів, в яких згадується Кетрін Уотерстон

26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
30 вересня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Фантастичних звірів» Кетрін Вотерстон та зірка фільму «Ціна правди» Ванесса Кірбі зближуються в 19 столітті в першому фрагменті драматичної стрічки «Світ прийдешній», чия прем'єра відбулася на 77-му Венеційському кінофестивалі.

Читати далі...
23 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Редмейн повідомив, що знімальний процес фентезі Девіда Єйтса «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» стартував два тижні тому, і розповів про роботу над фільмом в умовах світової пандемії COVID-19.

Читати далі...
8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
25 липня 2019,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійна франшиза Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і де їх шукати» продовжить подорожувати разом з Ньютом Скамандером по всьому світу, і в третьому фільмі він вирушить до Бразилії.

Читати далі...
29 листопада 2018,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Фантастичних звірів» Кетрін Вотерстон виконує головну роль у драматичному трилері «Ніби уві сні», чий повноцінний трейлер був представлений на цьому тижні.

Вотерстон грає жінку на ім'я Кетрін, чий чоловік, відомий бельгійський актор Стефан Делво (Міхіл Хаушман із «Гри престолів»), здійснює самогубство. Намагаючись розібратися в тому, що сталося, Кетрін відновлює події, які призвели до самогубства чоловіка, і для цього знаходить його друга дитинства Еміля (зірка «Красуні і чудовиська» та «Аліеніста» Люк Еванс), який працює в зубожілому і таємничому клубі, де часто з'являвся Стефан.

Прем'єра картини Мередіт Данлак відбулася на кінофестивалі Трайбека в квітні, а у світовий прокат «Ніби уві сні» вийде в січні 2019 року.

19 листопада 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» створений в більш позитивному ключі, ніж його інші промо-відео, і робить акцент на возз'єднанні давніх друзів.

У других «Фантастичних звірях» Албус Дамблдор (Джуд Лоу) відправляє свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) на пошуки темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), і в цій небезпечній пригоді компанію йому складуть друзі з Америки Тіна Голдштейн (Кетрін Вотерстон), Якоб Ковальські (Ден Фоглер) і Квіні Голдштейн (Елісон Судол), останні з яких виглядають в данному ТБ-ролику дуже щасливими під час зустрічі з Ньютом.

Читайте нашу рецензію на фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», яке ви вже можете подивитися в кінотеатрах України.

Купуйте квитки на сеанси на «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

13 листопада 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Гоґвортсом? Свіжий ТБ-ролик фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» показує кілька нових сцен в легендарній школі чарів і чаклунства.

Понад століття між магами і людьми панував мир, але темний чарівник Ґелерт Ґріндельвальд (Джонні Депп) тікає з-під варти і вирішує почати війну з людством. Щоб його зупинити, Албус Дамблдор (Джуд Лоу) просить свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) відправитися на пошуки Ґріндельвальда в Париж. Допомагати йому в цій непростій і небезпечній справі будуть його старі друзі Тіна (Кетрін Вотерстон), Якоб (Ден Фоглер) і Квіні (Елісон Судол).

Дивіться також закулісне відео «Фантастичних звірів 2», в якому молодий Дамблдор розкриває деякі свої секрети.

Допрем'єрні покази фільму Девіда Йєйтса відбудуться у середу, 14 листопада, а в широкий український прокат він вийде у четвер, 15 листопада.

7 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася двома ексклюзивними ТБ-роликами фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», які створені спеціально для українського глядача.

Читати далі...
4 листопада 2018,  03:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив третій фрагмент фентезійного фільму Девіда Йейтса «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який представляє брата головного героя Тесея Скамандера.

Тесей Скамандер (Каллум Тернер) є старшим братом Ньюта (Едді Редмейн) і працює аврором в британському Міністерстві магії, тобто ловить небезпечних темних чаклунів. Одного разу у Франції він стикається з Ньютом і його подругою Тіною (Кетрін Вотерстон), які прибули туди в пошуках Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), але замість сімейного возз'єднання Ньют тікає від Тесея, і щоб аврор їх не наздогнав, Тіна застосовує до нього зв'язуюче заклинання. У Ньюта з братом вельми напружені відносини, тому такий поворот дуже радує головного героя, і він називає цей момент «ймовірно найкращим моментом у своєму житті».

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», в якому Дамблдор просить Ньюта про допомогу. У кіно з 15 листопада.

1 листопада 2018,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив японський трейлер фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який показує більше нових моментів з Ньютом, Дамблдором, Тіною, Ґріндельвальдом і чарівними істотами.

Після подій перших «Фантастичних звірів» магозоолог Ньют Скамандер (Едді Редмейн) повернувся до рідної Великої Британії, де випустив свій знаменитий довідник. Але незабаром з ним зв'язується професор Гоґвортсу Албус Дамблдор (Джуд Лоу) і відправляє його на пошуки темного чарівника-втікача Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який хоче розв'язати війну з людьми. Для цього Ньют возз'єднується зі своїми американськими друзями Тіною (Кетрін Вотерстон), Якобом (Ден Фоглер) та Квіні (Елісон Судол), моменти зустрічі з якими показує даний трейлер.

Дивіться також перший фрагмент «Фантастичних звірів 2», в якому Ґріндельвальд виголошує свою промову. У кіно з 15 листопада.

24 жовтня 2018,  14:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівники зі світу Дж.К. Роулінг готові до битви на нових персональних постерах фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний пустун Ніффлер і доброзичливий посіпачка Пікетт повертаються в новому ТБ-ролику сімейного фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Події сиквела «Фантастичних звірів» відбувається в тому ж таки 1927 році, всього через кілька місяців після нашої першої зустрічі з магозоологом Ньютом Скамандером (Едді Редмейн), який дуже сильно любить чарівних істот, і вони відповідають йому взаємністю, з захопленням зазначає в цьому ТБ-ролику його давня подруга Лета Лестранж (Зої Кравіц). Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) відправляє Ньюта на пошуки небезпечного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який утік із в'язниці, і незабаром магозоолог возз'єднується зі своїми друзями з Нью-Йорка Тіною (Кетрін Вотерстон), Якобом (Ден Фоглер) та Квіні (Елісон Судол), щоб врятувати свій світ, в якому назріває війна.

Ви вже можете придбати квитки на допрем'єрні покази «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», які відбудуться в Києві 14 листопада, на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.