Новини, в яких згадується Грем Нортон

2 червня 2020,  15:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс став гостем нового випуску «Шоу Грема Нортона» по відеозв'язку, щоб обговорити фінал свого нового детективного серіалу «Захищаючи Джейкоба», але розмова все одно пішла в напрямку того самого светра з фільму «Ножі наголо».

Читати далі...
27 квітня 2020,  21:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки сучасним технологіям британський телеведучий Грем Нортон запросив на своє нове шоу актора Кріса Гемсворта, який зараз перебуває на карантині в Австралії, і той продемонстрував йому (і нам) свої молоти.

Читати далі...
14 січня 2020,  16:02 | Новини зірок

Жарт про те, що актор Деніел Редкліфф, він же Гаррі Поттер в екранізаціях романів Дж.К. Роулінг, подорожує в часі, триває. І на цей раз телеведучий Грем Нортон повеселив нас його черговими образами з минулого.

Отримавши запрошення стати гостем на «Шоу Грема Нортона» минулого тижня, Редкліфф напевно підозрював, що Нортон знову розкриє його чергову подорож у часі, але навряд чи очікував, що на всіх нових фотографіях з минулого він буде... в жіночому одязі. Разом з Редкліффом над цим посміялася і актриса Міріам Маргуліс, яка грала в Поттеріані профессорку Помону Спраут.

У цьому році ми побачимо Редкліффа на великому екрані в екшені «Стволи Акімбо», в новому сезоні серіалу «Чудотворці», а також він озвучив супергагента в мультфільмі «Playmobil: Фільм», чия прем'єра відбудеться 30 січня.

10 травня 2018,  14:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон відомий своєю любов'ю розкривати подорожуючих у часі акторів, і тепер до їх числа приєднався Бенедикт Камбербетч.

Нортон знайшов фотографію нареченої з 1920-х, яка підозріло нагадує зірку «Шерлока» в молодості. І під крики радості із залу, Нортон вручив Камбербетч пишну фату з обручем, і той зробив схоже фото на пам'ять.

Також актор зізнається на шоу, як після трьох «Маргарит» розповів Стівену Хокінгу про свою роль у сазі «Стартрек», яку повинен був тримати в секреті.

Зараз ви можете побачити Камбербетча в образі мага Доктора Стренджа в супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності».

13 січня 2018,  00:56 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У героїні Мейсі Вільямс в «Грі престолів» є список тих, кого вона планує вбити, щоб помститися за свої страждання і страждання своєї родини. І тепер в ньому з'явилося три нових імені.

На «Шоу Грема Нортона» Вільямс розповіла, що шанувальники при зустрічі просять зробити її одну дивну річ: вимовити список майбутніх жертв Арії Старк та додати в кінці їх ім'я. Це дійсно справляє незабутнє враження, що відчули на собі інші гості передачі Том Генкс і Ентоні Джошуа, а також ведучий Грем Нортон, коли Вільямс промовила їх імена в кінці цього лякаючого списку.

Зараз актриса знімається в 8 сезоні «Гри престолів», який буде завершальним і вийде на екрани в 2019 році.

4 січня 2018,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іен МакКеллен висловив бажання знову втілити Гендальфа в прийдешньому серіалі, заснованому на книгах «Володар перснів».

Читати далі...
21 грудня 2017,  20:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий британський шеф-кухар Джеймі Олівер прийшов на передачу «Шоу Грема Нортона» не з порожніми руками, а з інгредієнтами святкового коктейлю «Різдвяний негроні», який «перетворює нудних людей на цікавих».

Змішавши коктейль просто в студії, Олівер пригостив їм Вілла Сміта, Дженну Коулман і ведучого Грема Нортона. Зробивши пару ковтків, Сміт тут же перетворився на того «цікавого чоловіка»: він прикинувся, що сп'янів, і відправився загравати до заміжньої жінки з аудиторії.

Завтра в Інтернеті виходить новий фільм Сміта «Яскравість», режисером якого є Девід Ейр.

25 листопада 2017,  22:38 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Шоу Грема Нортона» Джейсон Момоа прийшов не з порожніми руками, а прихопивши з собою п'ятизуб Аквамена.

На питання Грема Нортона про те, якими силами володіє його супергерой, Момоа каже, що Аквамен «вміє говорити з рибами, робити суші і є куленепробивним». Щоб боротися в «Лізі справедливості» з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), який задумав знищити наш світ, Аквамен позичає у Мери (Ембер Херд) її п'ятизуб (англ. «quindent»), і на шоу актор з його допомогою спритно демонструє пару прийомів.

Також Момоа показав Г'ю Гранту, що все ще може говорити по-дотракійські. Купуйте квитки на найближчі сеанси «Ліги справедливості» на нашому сайті.

11 жовтня 2017,  16:48 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

З нагоди присутності на своєму шоу зірки «Загону самогубців» Марго Роббі ведучий Грем Нортон згадав, що вона робила татуювання деяким членам каста, включаючи Кару Делевінь. І тут біля ніг Роббі з'явилася тату-машинка...

На секунду присутнім здалося, що Гаррісон Форд подумує про тату, але ні, він просто гарний актор. Його колега по фільму «Той, хто біжить по лезу 2049» Раян Гослінг та Різ Візерспун згадали про свої невдалі татуювання і теж чемно відмовилися. І тоді Нортон запросив на сцену працівника шоу Адама, який є шанувальником Роббі, і актриса зробила йому своє фірмове «toemoji» (від слів «великий палець ноги» і «емоджі»).

Роббі зараз займається промо-туром байопіку «Прощай, Крістофер Робін», де зіграла разом з Доналом Глісоном.

8 квітня 2017,  15:15 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-тур комедії «Красиво піти» заніс Моргана Фрімана і Майкла Кейна на британське «Шоу Грема Нортона», де зірка «Втечі з Шоушенка» з гумором, але незмінним драматичним обличчям відтворив знаменитий монолог свого героя Реда, адресованого тоді Енді Дюфрейну (Тім Роббінс), а зараз — ведучому Грему Нортону.

Побачити Фрімана та Кейна на великому екрані в комедії «Красиво піти» вже можна в українських кінотеатрах.

12 березня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив порадувати шанувальників оригінальних «Людей Ікс», запросивши на своє шоу Г'ю Джекмана, Патріка Стюарта та неймовірного Ієна МакКеллена, який не втомлювався жартувати про те, чому йому не дали роль в «Логані». А з огляду на той факт, що Джекман і Стюарт вже попрощалися зі своїми супергероями, їх спільне відвідування «Шоу Грема Нортона» разом з Магніто є й зовсім безцінним.

В останній раз утрьох на екрані вони з'явилися в «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», а зараз Джекмана і Стюарта ви можете побачити в кінотеатрах в «Логані».

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

15 січня 2017,  13:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовжуючи згадувати перші кроки зірок до їх успішних кар'єр, ведучий шоу імені себе Грем Нортон вирішив показати Райану Гослінгу його старе танцювальне відео з одного з конкурсів, в яких актор брав участь у дитинстві. Поруч з Гослінгом на шоу сиділи його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун, яка оцінила талант свого партнера, та Бен Аффлек з Сієнною Міллер, яких зараз можна побачити в «Законі ночі» і які також були вражені його танцювальними рухами.

Білети на «Ла-Ла Ленд» та «Закон ночі» шукайте в нашій афіші.

1 листопада 2016,  12:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив здійснити в студії свого шоу чарівний кросовер, запросивши туди зірку «Фантастичних звірів і де їх шукати» Едді Редмейна і зірку «Доктора Стренджа» Бенедикта Камбербетча, та ще й зробивши так, щоб вони разом показали фокус. А допомагав їм у цьому Брайан Кренстон.

В образі Доктора Стренджа Камбербетча вже можна побачити в українських кінотеатрах, а Редмейн вперше з'явиться на екрані в образі чарівника Ньюта Скамандера зі світу Дж.К. Роулінг через пару тижнів.

16 серпня 2016,  19:11 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скучили за «Грою престолів»? Британський телеведучий Грем Нортон зробив для такого випадку добірку з кращих моментів зі свого шоу з Емілією Кларк і Кітом Харінгтоном.

Тут актори розповідають про те, чи дивляться їхні батьки «Гру престолів», як було спілкуватися з королевою Єлизаветою II, коли вона відвідала зйомки серіалу, про смішні моменти під час постільних сцен з Джейсоном Момоа і складний акцент Шона Біна. А також Кларк зізнається в тому, що є великою шанувальницею «Друзів», коли просить Метта ЛеБлана сказати їй: «Як ся маєш?»