Оновлення, в яких згадується Грем Нортон

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

15 січня 2017,  13:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовжуючи згадувати перші кроки зірок до їх успішних кар'єр, ведучий шоу імені себе Грем Нортон вирішив показати Райану Гослінгу його старе танцювальне відео з одного з конкурсів, в яких актор брав участь у дитинстві. Поруч з Гослінгом на шоу сиділи його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун, яка оцінила талант свого партнера, та Бен Аффлек з Сієнною Міллер, яких зараз можна побачити в «Законі ночі» і які також були вражені його танцювальними рухами.

Білети на «Ла-Ла Ленд» та «Закон ночі» шукайте в нашій афіші.

1 листопада 2016,  12:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив здійснити в студії свого шоу чарівний кросовер, запросивши туди зірку «Фантастичних звірів і де їх шукати» Едді Редмейна і зірку «Доктора Стренджа» Бенедикта Камбербетча, та ще й зробивши так, щоб вони разом показали фокус. А допомагав їм у цьому Брайан Кренстон.

В образі Доктора Стренджа Камбербетча вже можна побачити в українських кінотеатрах, а Редмейн вперше з'явиться на екрані в образі чарівника Ньюта Скамандера зі світу Дж.К. Роулінг через пару тижнів.