Кара ДелевіньCara Delevingne

Кара Делевінь / Cara Delevingne
Повне ім'я: Кара Джоселин Делевинь (Cara Jocelyn Delevingne)
Народилася 12 серпня 1992; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 176 см
Освіта: Приватна школа Bedales
100%
1
0%
0

Фільмографія Кари Делевінь

Карнівал Роу (2019) ... Vignette Stonemoss
Її запах (2018) ... Cassie
Лондонські поля (2018) ... Kath Talent
Життя за рік (2018) ... Isabelle
Fever Heart (2018) ... актриса
Валеріан та місто тисячі планет (2017) ... Sergeant Laureline
Тюльпанова лихоманка (2017) ... Annetje
Над шумом (2017) ... актриса
Загін самогубців (2016) ... June Moone / Enchantress
Закохані діти (2016) ... Viola

Біографія Кари Делевінь

Кара Джоселін Делевінь (англ. Cara Jocelyn Delevingne; нар. 12 серпня 1992 року, Лондон, Велика Британія) – британська топ-модель та актриса. Одна з «стильних людей фешн-індустрії у віці до 45 років» на думку американської версії журналу Vogue. У рейтингу «50 супермоделей світу» професійного порталу Models.com фотомодель займає 5 місце, а в рейтингу британської Evening Standard «1000 найвпливовіших осіб 2011 року» знаходиться в категорії «самих запрошуваних». Також Кара написала першу свою книгу «Дзеркало, Дзеркало», яка вийшла у світ 5 жовтня 2017.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кари Делевінь. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кари Делевінь

Написати коментар...
Написати коментар...