Новини, в яких згадується Реффі Кессіді

14 грудня 2018,  02:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман демонструє свій вокальний талант у кліпі на пісню «Wrapped Up», яку вона записала спеціально для свого нового фільму «Голос люкс».

Читати далі...
29 листопада 2018,  16:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман сяє на сцені в новому трейлері музичної драми «Голос люкс», яку зняв режисер Брейді Корбет.

Події картини «Голос люкс» починаються в 1999 році, коли сестри-підлітки Селест (Реффі Кессіді) і Елеанор (Стейсі Мартін) переживають жорстоку трагедію. Вони складають пісню про свій досвід, витягуючи з тієї катастрофи щось хороше і звільняюче, що запускає кар'єру Селест. У 2017 році, коли 31-річна Селест (Портман) є матір'ю дочки-підлітка і намагається відродити свою кар'єру, наповнену скандалами, інший акт жахливого насильства вимагає її уваги.

У світовий прокат фільм, де компанію Портман складе зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Джуд Лоу, вийде у грудні.

16 серпня 2017,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія A24 представила перший трейлер психологічного горору «Вбивство священного оленя», де головні ролі зіграли володарка «Оскара» Ніколь Кідман й володар «Золотого глобуса» Колін Фаррелл. Це історія про тінейджера (Баррі Кеоган), який намагається привести блискучого хірурга в свою дисфункціональну сім'ю, що обертається кошмаром для всіх. У трейлері також з'являється Реффі Кессіді, яка виконує моторошний кавер на пісню Еллі Голдінг «Burn».

Українська прем'єра фільму Йоргоса Лантімоса очікується 30 листопада.

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

18 квітня 2015,  00:33 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Від Disney – дворазовий володар премії «Оскар» режисер Бред Бьорд презентує фантастичний екшн із оскароносним Джорджем Клуні у головній ролі – «Земля майбутнього: світ за межами». Пов’язані однією долею, розчарований життям геній-інженер Френк (Джордж Клуні) та молода дівчина, яка цікавиться наукою, Кейсі (Брітт Робертсон), вирушають у дивовижну та сповнену небезпек подорож, що має на меті розкрити таємницю загадкового місця, яке знаходиться десь у певному часі і просторі, та відоме під назвою  «Земля майбутнього». Те, що вони повинні там зробити, змінить їх самих та увесь світ назавжди.

Читати далі...