Андреас ДрезенAndreas Dresen

Андреас Дрезен / Andreas Dresen
Народився 16 серпня 1963; Гера, Німеччина
50%
0
50%
0

Фільмографія Андреаса Дрезена

Gundermann (2018) ... режисер
Тім Талер, або Проданий сміх (2017) ... Hotelgast an der Bar, режисер
Хайль (2015) ... Kollege F.
Коли ми мріяли (2015) ... режисер, продюсер (сопродюсер)
3 Кімнати/Кухня/Ванна (2012) ... Galerist
Herr Wichmann aus der dritten Reihe (2012) ... режисер, продюсер, сценарист
Зображення Андреаса Дрезена

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Андреаса Дрезена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Андреаса Дрезена

Написати коментар...
Написати коментар...