Новини фільмів, в яких згадується Пол Фіг

18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
8 червня 2022,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший тизер-трейлер фентезійного фільму «Школа Добра і Зла» від платформи Netflix, в якому відомі актриси Шарліз Терон та Керрі Вашингтон втілюють професорок чарів і чаклунства.

Читати далі...
18 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після чуток про звільнення Ембер Герд з поста супергероїні Мери у зв'язку зі скандалом з Джонні Деппом, шанувальники Емілії Кларк почали активно пропонувати її на роль цієї підводної принцеси в майбутньому блокбастері від DC та Warner Bros. «Аквамен 2».

Читати далі...
27 квітня 2020,  21:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після слів зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк про те, що вона хотіла б стати частиною всесвіту «Месники», Інтернет вирішив підібрати їй роль крутої супергероїні, наприклад, Жінки-павук.

Читати далі...
5 січня 2020,  12:46 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк записала миле відео на честь виходу романтичної комедії «Щасливого Різдва» на великі екрани, яке ви можете побачити нижче.

Читати далі...
25 листопада 2019,  02:35 | Новини фільмів

В романтичній комедії «Щасливого Різдва» Емілія Кларк втілює дівчину, яка пережила важку хворобу, але все одно навідріз відмовляється вести здоровий образ, що дуже турбує її екранну маму Емму Томпсон.

Читати далі...
4 листопада 2019,  13:37 | Новини фільмів

Героїня Емілії Кларк ділиться своїми грандіозними мріями, поїдаючи шкідливий бургер, в новому фрагменті романтичної комедії Пола Фіга «Щасливого Різдва».

Читати далі...
1 листопада 2019,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший фрагмент романтичної комедії «Щасливого Різдва», головну жіночу роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Гра престолів» і мелодрами «До зустрічі з тобою» Емілія Кларк.

У новій кінокартині режисера Пола Фіга і сценаристки Емми Томпсон Кларк втілює молоду жінку на ім'я Кейт, яка живе в Лондоні, працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила важку хворобу. Одного разу вона зустрічає харизматичного і доброго хлопця Тома (Генрі Голдінг), і між ними пробігає іскра. У першому фрагменті Том проводжає Кейт до автобуса, і коли вона просить його номер телефону, він шокує її розповіддю про те, що замкнув свій телефон в ящику, оскільки хоче менше дивитися на свою руку, а більше жити в реальному світі.

Дивіться також новий український трейлер фільму «Щасливого Різдва», який прибуде в кінотеатри 19 грудня.

22 вересня 2019,  18:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий український трейлер нестандартної романтичної комедії «Щасливого Різдва», який повідомляє, що її українська прем'єра переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 19 грудня.

На початку трейлера з'являються виконавці головних ролей Емілія Кларк та Генрі Голдінг разом з режисером Полом Фігом і сценаристкою й актрисою Еммою Томпсон й обіцяють нам, що «Щасливого Різдва» буде «свіжим і модним варіантом романтичної комедії з мрійливими вулицями Лондона в ролі декорацій і піснями неперевершеного Джорджа Майкла».

В «Щасливого Різдва» Кларк зіграє молоду жінку Кейт, яка працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила тяжку хворобу. А Голдінг втілить її нового знайомого, який здається занадто ідеальним, щоб бути правдою.

12 вересня 2019,  13:53 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер святкової романтичної комедії (з нотками драми) «Щасливого Різдва», який повідомляє радісну новину українські кінотеатри будуть показувати її на великому екрані з 12 грудня.

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» і мелодрами «До зустрічі з тобою» Емілія Кларк у своєму новому фільмі втілює молоду жінку на ім'я Кейт, яка нещодавно мало не померла і тепер вирує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, супроводжувані дзвінком дзвіночків на її туфлях, що є ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині. Випадкова зустріч з привабливим незнайомцем Томом (зірка романтичної комедії «Божевільні багатії» Генрі Голдінг) змінює її життя назавжди. Але він занадто... ідеальний, щоб бути правдою! Кейт влаштує відносинам справжні випробування.

Режисером комедії за участю Кларк виступає Пол Фіг, який прославився завдяки фільмам «Подружки нареченої», «Озброєні та небезпечні» і «Шпигунка».

14 серпня 2019,  15:41 | Новини фільмів

Хочете посміятися і пустити сльозу? Тоді трейлер романтичної комедії «Минуле Різдво» із зіркою серіалу «Гра престолів» Емілією Кларк обов'язковий до вашого перегляду.

Молода жінка Кейт (Емілія Кларк) бушує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, супроводжувані дзвінком дзвіночків на її туфлях, що є ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині. Том (Генрі Голдінг) здається занадто хорошим, щоб бути справжнім, коли входить в її життя і починає бачити крізь численні бар'єри Кейт. Тим часом Лондон перетворюється на найчарівніше місце в цей чарівний час року, підказуючи цим двом, що іноді ти просто повинен дозволити снігу падати й прислухатися до свого серця.

Нова комедія від режисера фільмів «Подружки нареченої» та «Озброєні і небезпечні» Пола Фіга вийде у світовий прокат в листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату її української прем'єри.

18 липня 2019,  15:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до різдвяної історії кохання за участю зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк? Нові кадри романтичної комедії «Минуле Різдво» змусять вас побажати, щоб зимові свята прийшли скоріше.

Читати далі...
24 березня 2019,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мати драконів і кхалісі Великого трав'яного моря Емілія Кларк в цьому році буде не тільки літати на драконах і битися з білими ходоками у фінальному сезоні серіалу «Гра престолів», а й зіграє головну жіночу роль в романтичній комедії «Минуле Різдво».

Читати далі...
8 грудня 2018,  18:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк приступила до зйомок своєї наступної кінокартини «Last Christmas», чиї події будуть розвиватися під час новорічних свят.

Читати далі...