Макс БоренштейнMax Borenstein

50%
0
50%
0

Фільмографія Макса Боренштейна

Годзілла проти Конга (2020) ... сценарист
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... сценарист (рассказ)
Терор (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Конг: Острів черепа (2017) ... сценарист
Ascension (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Особлива думка (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
In Her Place (2015) ... продюсер, сценарист
Зображення Макса Боренштейна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Макса Боренштейна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Макса Боренштейна

Написати коментар...
Написати коментар...