Новини, в яких згадується Узо Адуба

22 квітня 2022,  17:54 | Новини фільмів

Крісу Евансу так сподобалося подорожувати космосом та у часі в блокбастері «Месники: Завершення», що він вирішив озвучити астронавта у пригодницькому мультфільмі від студій Disney та Pixar «Базз Рятівник» («Lightyear»).

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
27 червня 2019,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 7 сезону серіалу «Помаранчевий – хіт сезону», який стане для нього фінальним. Чим же завершиться популярна тюремна драма від Netflix?

Трейлер показує, як Пайпер (Тейлор Шилінг) намагається адаптуватися до життя на волі і стикається з проблемами як в особистому, так і професійному житті, пов'язаними з тим, що вона сиділа у тюрмі. Але в її житті відбувається і хороше, коли вона зустрічає Софію (Лаверн Кокс), яка тепер працює в перукарні, і провідує Алекс (Лора Пріпон), яка все ще перебуває за ґратами. Паралельно з вільним життям Пайпер нас знову відправляють до стін в'язниці, де Сьюзанн (Узо Адуба), Таша (Даніель Брукс), Дайя (Даша Поланко), Нікі (Наташа Ліонн), Глорія (Селеніс Лейва) і Сінді (Едріенн С. Мур) з усіх сил намагаються не опускати руки.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» відбудеться 26 липня.

26 липня 2018,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це цілком новий світ.»

Офіційний трейлер 6 сезону хітової драмеді «Помаранчевий – хіт сезону», на чиєму рахунку є 6 номінацій на премію «Золотий глобус» і 4 премії «Еммі», показує героїнь в новій в'язниці.

Після драматичного фіналу 5 сезону, де ув'язнені «Лічфілду» влаштували бунт, Пайпер (Тейлор Шилінг), Сьюзанн (Узо Адуба), Руда (Кейт Малгрю), Тейсті (Даніель Брукс), Нікі (Наташа Ліонн), Дайя (Даша Поланко), Глорія (Селеніс Лейва) та Сінді (Едріенн С. Мур) опинилися у в'язниці максимальної безпеки. І трейлер показує, що бунтаркам непросто звикнути до нової обстановки, де на них тиснуть як інші ув'язнені, так і поліцейські на допитах, які хочуть, щоб вони здали одна одну. Залишається одне питання: куди поділася Алекс (Лора Припон)?

Нові серії серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» прибудуть на Netflix вже завтра, 27 липня.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

26 вересня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий барвистий трейлер майбутнього мультфільму «Мій маленький поні»! Відео показує, як на Понівілль насувається серйозна загроза в особі нової конячки Тіньової Бурі (Емілі Блант) з поломаним рогом, яка хоче заволодіти всією магією Еквестріі. Але шістці поні вдається втекти, і тепер вони збираються відвоювати своє рідне місто за допомогою нових друзів Капітана Гарпії (Зої Салдана), Королеви Нови (Узо Адуба), Каппера (Тей Діггз) та Принцеси Небесної Зірки (Крістін Ченоует).

Офіційний український трейлер «Мій маленький поні» дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

9 травня 2017,  19:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив повноцінний трейлер 5 сезону своєї кримінальної драмеді «Помаранчевий — хіт сезону», який показує, як героїні об'єднуються та захоплюють владу в своїй в'язниці й виставляють умови тим, хто їх там утримує, вимагаючи кращого відношення і того, щоб з ними рахувалися.

«Помаранчевий — хіт сезону», де грають Тейлор Шилінг, Узо Адуба, Кейт Малгрю, Даша Поланко, Лаверн Кокс, Лаура Препон та Наташа Ліонні, повертається 9 червня.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.

31 січня 2016,  20:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В субботу, 30 января, стали известны победители 22-й ежегодной премии Гильдии киноактеров США. Героем вечера стал Идрис Эльба, получивший по статуэтке за «Безродных зверей» и «Лютера».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...