Узо АдубаUzo Aduba

Узо Адуба / Uzo Aduba
Народилася Бостон, Массачусетс, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Узо Адуба

Місіс Америка (2020) ... Shirley Chisholm
Activate: глобальное гражданское движение (2019) ... актриса
Steven Universe: The Movie (2019) ... Bismuth
Ритми (2019) ... Carla Monroe
3Below: Tales of Arcadia (2018) ... актриса
We Are Boats (2018) ... Sir
Miss Virginia (2018) ... Virginia
My Little Pony у кіно (2017) ... Queen Novo
Банка цукерок (2017) ... Julia Russell
Американська пастораль (2016) ... Vicky

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Узо Адуба. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Узо Адуба

Написати коментар...
Написати коментар...