Новини фільмів, в яких згадується С'юкі Вотергаус

10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
15 травня 2019,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Міста гріхів» Джессіка Альба знову береться за зброю в офіційному трейлері екшн-трилера «Клуб анонімних кілерів».

«Клуб анонімних кілерів» розповість про групу підтримки для кілерів, які регулярно збираються разом, сідають в коло довіри, діляться одне з одним своїми поривами і проступками та намагаються контролювати свою кровожерливість.

Компанію Альбі в цьому фільмі складуть Гері Олдман та С'юкі Вотерхаус.

В американський прокат триллер Мартіна Овена вийде у червні.

3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Читати далі...
28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

13 жовтня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт втілює людину з роздвоєнням особистості в трейлері психологічного трилера з елементами наукової-фантастики «Джонатан».

Джонатан (Елгорт) залишає свій офіс щодня опівдні. Коли він повертається додому, він йде спати. Щоранку він прокидається, і знаходить на кухні сніданок разом з відео, яке розповідає йому про другу частину його дня, яку він проводить в якості Джона. Він проходить спеціальне лікування, яке допомагає йому контролювати свій розлад, але одного разу Джонатан дізнається, що Джон завів дівчину, і все їхнє упорядковане життя котиться під укіс.

У світовий прокат картина Білла Олівера, де компанію Элгорту склали Сьюкі Вотерхаус, Патріша Кларксон і Метт Бомер, вийде в листопаді.

12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

Читати далі...
10 квітня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила перший трейлер фантастичної картини «Світ майбутнього», де Джеймс Франко, Мілла Йовович та Сьюкі Вотерхаус борються за виживання в пустельному світі, який нагадує «Божевільного Макса».

В постапокаліптичному світі, де вода і бензин майже висохли, принц з оазису (однієї з останніх безпечних зон) повинен відправитися на пошуки ліків для хворої королеви (Люсі Лью), але по ходу справи він стикається з воєначальником (Франко) та його роботом (Вотерхаус), і квест принца перетворюється на сміливу подорож по закинутим пусткам.

Прем'єра «Світу майбутнього», який Франко зняв разом з Брюсом Тьєррі Чунгом, відбудеться одночасно в кінотеатрах і в Інтернеті 25 травня.

4 лютого 2018,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Сем Левінсон представив на кінофестивалі «Санденс» свою другу повнометражну картину «Нація вбивць», чий тизер-трейлер ви можете побачити нижче.

Фільм називають «дикою історією», в центрі якої знаходиться старшокласниця Лілі (Одесса Янг) та її команда кращих подруг, які живуть у світі смс, постів, селфі та чатів — як і всі інші. І коли всі секрети виходять назовні, тихе американське містечко Салем втрачає свій розум.

Також в «Нації вбивць» зіграють Сьюкі Вотерхаус, Белла Торн, Аніка Ноні Роуз і зірка «Воно» Білл Скарсгард.

2 квітня 2015,  12:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтичний хоррор «Гордість і упередження і зомбі» вийде у Великобританії і США 19 лютого 2016 року.

Кінокартина заснована на графічній новелі Сета Грема-Сміта, натхненного класичною історією Джейн Остін. Події «Гордості і упередження і зомбі» розгортатимуться в 19 столітті в Англії і розкажуть історію заплутаних взаємин між закоханими з різних соціальних верств, які стикаються з новим випробуванням у вигляді зомбі армії.

Режисером фільму виступив Берр Стирс, який зняв «Татові знову 17» і «Подвійне життя Чарлі Сан-Клауда». Міс Елізабет Беннет і містера Дарсі у фільмі зіграють Лілі Джеймс і Сем Райлі, в інших ролях з'являться Сьюкі УотерхаусДуглас БутЛіна ХідіМетт СмітБелла Хіткот.

Дата української прем'єри «Гордості і упередження і зомбі» поки не оголошена.