Сверрір ГуднасонSverrir Gudnason

Сверрір Гуднасон / Sverrir Gudnason
Народився 12 вересня 1978; Рейк'явік, Ісландія
50%
0
50%
0

Фільмографія Сверріра Гуднасона

Älska mig (2019) ... Peter
Падіння (2019) ... Eric
Дівчина у павутинні (2018) ... Mikael Blomkvist
Фенікс (2018) ... Nils
Борг проти Макінроя (2017) ... Björn Borg
Horsepundarpop (2017) ... актор
The Serious Game (2016) ... актор
Джентльмени та гангстери (2016) ... Leo Morgan
Коло (2015) ... Max Rosenqvist
Зона відпочинку (2014) ... Kille
Відео з участю Сверріра Гуднасона

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сверріра Гуднасона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сверріра Гуднасона

Написати коментар...
Написати коментар...