Оновлення, в яких згадується Олівія Кук

4 грудня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Кук показує Ані Тейлор-Джой, як плакати по команді і розпланувати вбивство, в новому трейлері драматичного трилера «Чистокровні».

Вони втілюють двох дівчат з передмістя Коннектикуту, Аманду й Лілі, які возз'єдналися через багато років. Перша з них нічого не відчуває, прикидається і маніпулює почуттями інших, в той час як друга відчуває все, а злий вітчим вирішує відправити її в школу інтернат для дівчаток, що їй зовсім не до душі. Тому Аманда й Лілі виношують жорстокий план помсти, в який втягують дрібного бандита Тіма у втіленні покійного Антона Єльчина.

У світовий прокат «Чистокровні», які є режисерським дебютом Корі Фінлі, вийдуть в березні 2018 року.

14 жовтня 2017,  17:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася тизер-трейлером драматичного трилера «Чистокровні», в якому зіграли Аня Тейлор-Джой, Олівія Кук і Антон Єльчин. Це історія про двох дівчат-тінейджерів з вищого суспільства, які відроджують свою дружбу після багатьох років розлуки. Разом вони виношують план вирішення своїх проблем, і заради цього дівчата готові піти на все — навіть на вбивство.

Світова прем'єра режисерського дебюту Корі Фінлі відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат «Чистокровні» вийдуть в березні 2018 року.

15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.