Новини, в яких згадується Іко Ювайс

7 березня 2023,  07:56 | Кастінг

Цього року легендарний Барні Росс знову збере команду для порятунку світу в гостросюжетному бойовику «Нестримні 4», який знімає Скотт Во, режисер екшену «Жага швидкості».

Читати далі...
7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
25 липня 2019,  15:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Рейд» Іко Вайс отримує надздібності в офіційному трейлері 1 сезону фентезійного бойовика «„У“ означає вбивці».

Події серіалу «„У“ означає вбивці» будуть розвиватися в Сан-Франциско, де живе звичайний хлопець Кай Джин (Вайс), який одного разу дізнається, що він — обраний з легендарного клану асасинів. Кай отримує різні суперздібності, якими йому доведеться навчитися управляти, щоб захистити рідний Чайнатаун від тріади.

Прем'єра всього 1 сезону «„У“ означає вбивці», де також зіграють Кетрін Вінник, Байрон Манн, Марк Дакаскос та Льюїс Тан, відбудеться 8 серпня.

Зараз Вайса можна побачити в комедійному екшені «Водій для копа», де компанію йому складають Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

11 липня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кумейл Нанджіані відчайдушно намагається допомогти Дейву Батісті перемогти Іко Вайса, але провалює цю місію в новому фрагменті комедійного екшена «Водій для копа», який сьогодні виходить в кінотеатрах України.

Комедія режисера Майкла Дауса показує Кумейла Нанджіані і Дейва Батісту в образах дуже правильного і спокійного водія Uber Ст'ю і брутального копа Віка, який втягує Ст'ю в своє небезпечне розслідування. В результаті вони стають напарниками, і в цій сцені Вік просить Ст'ю забрати у бандита (Вайс) пістолет, але, як ми бачимо далі, пістолет в руках Ст'ю не особливо допомагає хорошим хлопцям.

Щоб зрозуміти, чого чекати від цього божевільного дуету, читайте нашу рецензію на фільм «Водій для копа». Нагадуємо, що рейтинг у нього 16+ за дорослий гумор.

Рецензія на фільм «Водій для копа»
Як отримати 5 зірок і вижити
9 липня 2019,  03:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя тихого хлопця Ст'ю, який вдень працює в магазині товарів для відпочинку, а ввечері підробляє розвезенням за допомогою додатку Uber, йшла дуже спокійно і розмірено. Настільки спокійно і розмірено, що він би напевно помер від нудьги, якби його не викликав брутальний коп Вік і не втягнув у своє небезпечне розслідування. Тепер він «Водій для копа», але чи зможе Ст'ю пережити цю поїздку заради хорошого рейтингу?

Читати далі...
29 червня 2019,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ретро-трейлер комедійного екшена «Водій для копа» був створений в дусі старих бойовиків про парочку дивних, але відважних копів-напарників, яку тут втілюють Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

Фільм режисера Майкла Дауса представить нову незвичайну парочку напарників обережного водія Uber Стю (Кумейл Нанджіані) і брутального поліцейського Віка (Дейв Батіста), які об'єднуються, щоб зупинити небезпечного злочинця.

Також в цій божевільній пригоді з погонями, перестрілками і вибухами візьмуть участь Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс, Наталі Моралес, Міра Сорвіно та Джиммі Татро.

В українські кінотеатри «Водій для копа» увірветься 11 липня.

10 червня 2019,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до шаленої поїздки? Якщо так, то пристебніть ремені безпеки і тільки тоді вмикайте новий трейлер комедійного бойовика «Водій для копа» за участю Дейва Батісти і Кумейла Нанджіані.

«Водій для копа» покаже, як дуже обережний водій Uber Стю (Кумейл Нанджіані), який завжди намагається догодити клієнту, одного разу підбирає суворого поліцейського Віка (Дейв Батіста), який полює на небезпечного злочинця. І тепер їх обох з усіх боків намагаються вбити бандити.

Українська прем'єра екшен-комедії Майкла Дауса, де також зіграють Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс та Стів Хові, відбудеться 11 липня.

27 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment представила фінальний трейлер гостросюжетного екшен-трилера Пітера Берга «22 милі».

Фільм описують як «інстинктивний сучасний трилер» від режисера «Вцілілого», головну роль у якому виконує номінант на премію «Оскар» Марк Волберг. Він грає оперативного агента Джеймса Сільву з високоефективного та надсекретного загону ЦРУ. Супроводжуваний своєю командою професійних бійців Сільва повинен доставити важливого свідка Лі Нура (Іко Вайс) на літак, перш ніж до нього доберуться ворожі найманці.

Разом з Волбергом у бойовику знялися Лорен Кохен, Ронда Раузі та Джон Малкович.

Дивіться також другий український трейлер «22 милі». У кіно з 23 серпня.

29 червня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Лорен Кохен грають крутих агентів ЦРУ в новому офіційному трейлері бойовика «22 милі».

Волберг втілює елітного агента американської розвідки Джеймса Сільву, чиїм новим завданням в Індонезії стає доставка поліцейського Лі Нура (Іко Вайс), що володіє цінною інформацією щодо масштабної терористичної змови проти США, в аеропорт. Але в дорозі на Сільву, Лі та прикриваючого їх спини агента Еліс Керр (Кохен) відкривається полювання, і вони змушені посеред міста вступити в протистояння з небезпечним ворожим загоном місцевого спецназу.

Дивіться також український трейлер бойовика «22 милі». У кіно з 16 серпня.

17 серпня 2017,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер фантастичного екшену «Скайлайн 2», що є сиквелом фільму 2010 року. У ньому зірка «Першого месника: Друга війна» Френк Грілло втілює крутого копа, який прагне звільнити свого сина з полону на жахливому іншопланетному кораблі. Компанію Грілло тут складають Бояна Новакович, Джонні Вестон та Іко Ювайс.

Нові постери фантастики Лайама О'Доннелла ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри «Скайлайн 2» прибуде в жовтні.