Новини, в яких згадується Ед Ширан

31 березня 2022,  18:25 | Новини зірок

Вчора у Великій Британіі відбувся масштабний благодійний концерт на підтримку України, в рамках якого виступили лауреатка «Євробачення» Джамала, відомі британські виконавці Ед Ширан і Том Оделл, популярна американська співачка Каміла Кабельо та екс-учасниця гурту Spice Girls Емма Бантон.

Читати далі...
5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

Рецензія на фільм «Вчора»
The Beatles, літо і кохання
21 червня 2019,  21:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявіть собі, що в якомусь паралельному всесвіті Джон, Пол, Джордж та Рінго з англійського міста Ліверпуль ніколи не познайомилися і не заснували групу The Beatles, а світ втратив їхню музики, навіть не підозрюючи про це. І тільки один хлопець з британської глибинки на ім'я Джек, який мріє стати всесвітньо відомим музикантом, пам'ятає їх пісні. Він вирішує видати їх за свої і злітає на вершину слави, але чи зможе він жити з таким обманом?

Читати далі...
19 червня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора», натхненної піснями групи The Beatles, її зірка Гімеш Патель заспівав пісню «Yesterday» на студії Abbey Road в Лондоні.

Читати далі...
14 лютого 2019,  11:29 | Оновлення

Вийшов трейлер «Вчора» фільму оскароносного режисера Денні Бойла, де весь світ забув, хто такі The Beatles.

Головний герой картини музикант Джек Малік (Хімеш Патель), який мріє прославитися. У нього нічого не виходить, поки весь світ за одну ніч загадковим чином не забуває пісні групи The Beatles.

Також у цій фентезійній комедії зіграють Лілі Джеймс, Ана де Армас, Кейт МакКіннон, Ламорн Морріс і співак Ед Ширан.

На українські екрани «Вчора» вийде 27 червня.

11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Читати далі...
3 червня 2018,  15:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Мислити як злочинець» Шемар Мур запалив під танцювальний хіт Еда Ширана «Shape of You».

Мур порадував своїх підписників в Facebook, поділившись відео, на якому він з келихом вина, в білих шортах і без сорочки показує свої коронні танцювальні рухи. Для підпису він вибрав рядок з пісні Ширана, що грає на тлі: «Поклади це тіло на МЕНЕ!!!» Кліп був переглянутий 17 мільйонів разів, й шанувальники актора поділилися ним 260 тисяч разів.

Це запальне відео допомогло Муру зайняти 3-е місце в рейтингу найбільш популярних акторів соцмереж за версією сайту The Hollywood Reporter.

3 червня 2018,  02:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула 2» Райан Рейнольдс вперше очолив рейтинг найбільш читаних і обговорюваних акторів соцмереж Facebook, Instagram, Twitter, YouTube і Google Plus.

Читати далі...
20 липня 2017,  12:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поява популярного британського співака Еда Ширана в прем'єрній серії 7 сезону «Гри престолів» стало найбільш обговорюваним моментом цієї серії.

Читати далі...